AyselAzra Sımdı 150 cc hazırlarım ıcmedı herzamankı gıbı cope gıtmesını ıstemıyorım acaba bır saat sonra ısıtıp verebılırmıym sızler nasıl yapıyorsunuz
Anneanneanne1 AyselAzra Bakteri üretiyor ben döküyorum hemen ne yazık ki benimkide 3 gündür bitirmiyor
Fatih-s AyselAzra bende öyle yapıyorum içmediği zaman sıcak su koyup kaseye bekliyorum. 2saat için de tüketilmesi gerekiyor yapılan mamanın öyle biliyorum
kirmizibalikgolde AyselAzra benim bebeğim 7 aylık 5 aya kadar 120 felan içerdi. sonra bisey oldu 90 dan yukarı çıkmıyor . 120 yapıyorum 90 içiyor sanki nerden biliyorsa anında duruyor . bende artık ziyan an mama ya giden paraya üzülüyorum 90.dan fazla yapmıyorum. uyurken 150 yapıyorum
kirmizibalikgolde AyselAzra aptamil mi bide of of . az yapın dediğim.gibi. uykusunda fazla içerirsiniz. yazık günah. ben öyle yapıyorum artık . he bazen 120 yapıyorum belki bu sefer olur diye . yok asla . 30 cc yine çöp. hep diyorum çöpe giden mama ile 1 bebek doyar
minnakimm Similac kullanan var mı onun ölçüsü nasıl diğer mamaların ölçü kaşığından büyük ama yine ona göre mi veriyorsunuz similac almış eşim ona geçtik kullanıp memnun olan yada olmayan var mı