Seymagil Ayy oğlumun yumurta alerjisi geçmiş üç gündür minnak minnak denediiik, yarın güzel bir tarif yapmak istiyorum var mı güzel yumurta içeren tarifi olan 😍😍
Klymeneninatlasi Seymagil yumurtanın sarısı 1 tatlı kaşığı tam buğday unu bir tatlı kaşığı labne peynir ve 4 tatlı kaşığı su ilave ediyorum ☺️ Severek yiyiyor ☺️ Bazen içine avokado falanda koyuyorum ☺️
Seymagil Klymeneninatlasi yaa tarif güzelmiş ama henüz süt ürünleri denemedik ona alerjimiz devam ediyormu bilgimiz şuan yok 🤭 peynir yerine hurma özü koysam nasıl olurki acaba 🥲
Klymeneninatlasi Seymagil aaa tabi ki belirtmediğiniz için yazdım kusura bakmayın ☺️ Bence peynirsizde olur ben keçiboynuzu pekmezine bandırıp yediriyorum isterseniz öyle de deneyebilirsiniz ☺️
Seymagil Mommyishome direkt kendisini yesin diyorsunuz 🤭 ruşeymi omlet yapalım o halde günlerce ağzını hiç bir şeye açmayan çocuk yumurtayı bekliyormuş iki gündür bir çimdik şeyi seve seve yiyor 😂😂
Seymagil Annesininprensesi55 inşallaahhh🥲🥲 ayy 13 besine alerjisi var, sanırım en çok yumurta ve süt ürünlerini yiyebilecegine sevinicem 😍 çok güzel bir sevinç 😅
Annesininprensesi55 Seymagil Bizde de çoklu gıda alerjisi var inşallah bi an önce geçer benn yavaştan süt ürünleri verip denemeye başlıyorum bakalım hayırlısı
Gizem61 Nasıl anladınız geçtiğini ya ben kahvaltı konusunda çok zorlanıyorym zeytin peynir salata dışında bişey veremiyorym