Gamzeecelasun İyi geceler anneler Bebeğim 2 ayını doldurdu emerken sürekli kulağını çekiştiriyor doktora sormayı unuttum neden olabilir?
Caspiumare Gamzeecelasun aynı durumu yaşadık valla doktor alışkanlık dedi acıkır çeker uykusu gelir çeker sıkılır çwker dedi🤦🏼♀️ Bende eli her kulağına gittiğinde yakalamaya çalışıyorum alışkanlıksa unutsun diye ama başarı elde edemedim
Aysennn Gamzeecelasun benim oğlum da 2 aylıkken kulağını çekerdi emerken şimdi 3 buçuk aylık bildiğin saçını yoluyor 🙂
Anneoluncaanladim Bugün dr a sordum elleri hep kulağına gidiyor, kulak ağrısı olabilir mi yoksa istemsiz bir hareket mi diye, bu aylarda bebeklerde kulak ağrısı olmaz dedi, bebek hareketidir o dedi 😊 biz de 2 ayi bitiriyoruz
Gamzeecelasun Caspiumare ben de elini tutmaya çalışıyorum canım ama bu sefer daha çok hareket ediyor akşam sinirden ölücektim uyumuyor emerken kulağını çekiyor zor uyuttum 😄
Esrelf Aysennn canım benim bebeğimde saçlarını yoluyordu meğerse konak oluşuyormuş erken farkettim. Sanırım kaşınıyordu. Şimdi temiz saçını filan yolmuyor. Tabi bazı bebekler uyuyrken rahatladıkları içinde yapabiliyormuş.
Aysennn Esrelf benimki sadece emerken yapıyor genelde konağı vardı temizlendi baya ama dikkat ediyim bundan sonra belki yeniden oluşuyordur
ElisaBurcu Benim kızımda uykusu gelince çekiştiriyor hatta ilk zamanlar dedim bunun kulagı agrıyor yandık sonra dikkat edince her uyku saatinde başlıyor çekmeye ☺️