AdenHavva Kızlar inanılmaz saçım dökülüyor 4buçuk aylık bir kızım var bu dönemde normal diyorlar ama artık saçımın gerçek anlamda yarısı gitti. Doktora gitmeyi düşünüyorum artık. Var mı aynı şeyleri yaşayan bir öneri please 😭😭
Egeninincisi AdenHavva bebek anneyi tanımaya başlayınca dökülme cok oluyor diyorlar ama bi süre sonra rayına oturuyor duruyor yani dökülme. Siz yinede önlem amaclı bi vitaminlerinize baktırın. Belki demir cinko b12 yada d vitamini eksiktir bunlar yapar saç dökülmesi. Geçmiş olsun🙏
tugceIkra2022 AdenHavva benimde kızım 3 ay 10 günlük resmen saçım yarıya indi her yaradığımda topak topak dökülüyor moralim bozuluyor gerçekten
Kocayanak AdenHavva ben bir kür uyguladım benimde felaket dökülüyordu artık kesin kelim ben dedim ama bana çok iyi geldi bence sende dene.. Karanfil kürü bir çay bardağı karanfili bir çay bardağı su da ağzını sıkı bir şekilde kapatıp karanlık bir yerde 4 gün bekletiyorsun gün aşırı saç diplerine sıkıyorsun.
sumeyyesmom Ben yaşıyorum ve strese yormuştum banada anneyı tanıyınca Dalan gelır sonra dedıler fln ama yanlarım açıldı oralardan nasıl sac cıkacak bu yaştan sonra bılmıyorum
AdenHavva tugceIkra2022 evet ya avuç avuç geliyor biraz önce de bir avuç atınca buraya yazayım dedim belki bir önerisi olan olur 😥
safiyecanoglu2311 AdenHavva valla aynı benimde 5 aylık bebeğim bende saçımı taramaya korkuyorum artık her taradığımda yarısı gidiyo resmen elimi attığım an bir yumak saç geliyo elime çok morel bozucu zamanla düzeliyo diyolar ama Umarım düzelir yoksa kel kalıcaz😂