Esmakaracaaa Kızlar bebeğim 5 aylık ve kundaksız asla uyumuyor bir zararı var mıdır. Kundak yapmayınca sürekli yüzüne vuruyor uyumuyor emziğini çıkarıyor. Bu arada ilk doğduğunda kundakla uyumuyordu 3 buçuk aylıkken başladım kundağa hala kundakla uyuyor
Selinszk Esmakaracaaa bu aylarda dönmeye başlıyolar genelde o yüzden kundaktan bir an önce kurtulun derim ben yüzüstü yatırıyodum o aylarda sırtüstü yatınca elleri hiç durmuyodu uyandırıyodu kendini
Nazmomy Esmakaracaaa Bizde 4 ay 9 günlüğüz kundakla uyuyor bende sürekli nasıl kundaktan çıkaracağımı düşünüyorum. Yüzüstü yatırmayı denedim ama asla yatmıyor ağlıyor mecbur devam edeceğim kundağa
tmrskbr Esmakaracaaa alışıcak canım benim benim bebeğimde 3 buçuk aylık kundakla uyutuyorum ama kundakla da kendini boğacak diye korkuyorum yüzüne kadar çıkıyor tepiniyor uykusunda
Esmakaracaaa tmrskbr bir nesne yüzüne gelince rahatsız olup kendini ondan kurtarıyor o yüzden korkmuyorum ama gülmeyin sanki 1 yaşına gelsede kundakla uyuyacakmış gibi hissediyorum😅😅😅😅
tmrskbr Esmakaracaaa uyusun ne olacakki😃 bende hep kendimi sallıyormuşum sallana sallana uyuyormuşum hala da uykuya geçmekte zorlanınca bacağımı sallarım kocaman kadın oldum bebeğim oldu ben hala sallanıyorumm😀😀