Emeel Bebeğim 7 bucuk aylık. Her akşam yanında yatıyorum uyutmak için. 1 saat sürüyor 1 saniye yerinde durmuyor oturuyo yatıyo sağa dönüyor sola dönüyor gözlerini kaşıyor ama 1 saat direniyor niye böyle yapıyor anlamıyorum hiç yerinde durmuyor
Tpk Emeel ben bu yüzden hala owli kundak kullanıyorum elleri açıkken asla uyumuyor kendini rahatsız ediyor benimki de 7 ay 19 günlük son 3-4 gündür gece uykusundan yarım saatte bazen 10 dk bir uyanıyor deliricem 🤦🏼♀️
Emeel Cennet-Eserr desteksiz uyutmaya başladığımda bukadar yapmıyordu 3 4 kere dönüyordu uyuya kalıyordu bi haftadır böyle .. atak haftasındaymış internetten baktım ama
Emeel Tpk benim kide aynı 😥 emmek için uyanıyor sürekli.. atak haftasındaymış acaba o yüzdenmi böyle yapıyor
Tpk Emeel benimde aklıma başka bişey gelmiyor ama gerçekten mahvoldum 😔 alerji biter atak başlar o biter diş başlar sonra yine atak hep bi uykusuzluk 😔
Ozgkd Emeel Benim kizimda 7 ay 23 günlük ilk uykuya 3 saat ikinci uykuya 3 saat 15 dakika gece uykusuna 3 saat 30 dakika sonra yatırıyorum . Uyku egitimi aldik
Emeel Ozgkd tam zamanında yatırmıyorum diyemi direniyor ozaman ? Aslında gözlerini kaşıyor huysuzlanıyor felan
Ozgkd Emeel Emeel Artik ayi geregi 3 bucuk saat uyanik kalabilir erken gittigi için enerjisini orada atiyor bi deneyin isterseniz
Premsesannesi355 Emeel 8 aylık bizimkide öyle beşiğin içinde uyuyo benim kız ama uyuyasiya kadar elimden dirsegime kadae kolumu seviyo belim kopuyo ama öyle uyuyo hele o gözlerini kamastira kamaştıra uykusunu aciyo elini tutuyorum