Sahinnnn Hanımlar her şey çok ama çok pahalı el sürülmüyor yazlık kıyafet alacağım bebişime nerden alabilirim uygun alabileceğim yerleri paylaşır mısınz?
Ayssss1 Sahinnnn gecen sene yaz sezonu indirimibdeb yazliklarini almistim iyi ki almisim bu sene de kisliklarini alayim dedim birdaha ki sene icin ama bu sene sezon indirimleri bile pahaliydi
writtenmom Sahinnnn bu sene zara falan coşmuş kızıma bg ve h&m den alacağım kıyafetlerini oğluma da zeadan şortlarını tshirtlerinide niketan alıcam burda outlet var nike tshirtler baya inidirme giriyor hatta bazen 120 liraya kadar düşüyor baya uyguna geliyor
Teemo07 Sahinnnn şuan lcw ya bakıyorum, indirimdi bilmem ne var mı diye. Ehh işte. Fiyatlar uçuk.. kendime pantalon alsam, oglana şort alsam aynı fiyat anlamadım valla.
rua_da_senhora_das_verdades Kışa girmeden almıştım yazlıkları. Yaza girmeden da kışlıkları almayı düşünüyorum. Daha ekonomik oluyor. Hepsiburada da e bebek kampanyası vardı. O şekilde almıştım.
KahveliVera Sahinnnn bayramlık alisverisimizi yaptik bile bizz Lcw ve civilden herseyimizi aliyorum ben cok guzel urunler var kot mini pantolon sifir kol gomlek aldik ve tulum aldik bakalim
Giraysmom20 Sahinnnn Oğluma şuan sadece lcwden alışveriş yapıyorum, ucuz alacak kadar zengin değilim diye bir laf varya şuan ben tam o lafım, o yüzden uygun ama kaliteli olandan alıp yıpranmadan kullanıyoruz.
Noname21 Sahinnnn lcw nün ürünleri 100 de 100 pamuklu olduğu icjn ordab alıyorum. Dönemsel alisveris yapıyorum ben yazlık alışverişi yaptım 10 gun önce toplu alıyorum
baloglusss Sahinnnn dolap uygulamasından etiketli ürünler alıyorum mesela biri hediye getirmiş ama bedeni uymamış vs öyle sıfır ürünler alıyorum. Bir de lcwnin etiketli ürünlerini satan butikler buldum mağazadan 20-30 daha uyguna satıyorlar ordan alıyorum. Mağazadan almam mümkün değil… eşim alsa alır ama acıyorum iki parça şeye 90-100 TL vermeye mama kullanıyoruz zaten bezi derken baya masraf oluyor çok da giyemeden küçülüyor
writtenmom Pamuk_bebegim42 evet eskiden gap lacoste alıyordum indirimde yine 120 250 arası değişiyordu şimdi olmuş 500 dedim yuh yani ben geçen sene o fiyata alıyordum kendime bu sene fiyatlar çoşmuş
MucizeKalbim Sahinnnn lcw de ikinci ürün 1 tl sahura kadar. Yeni üyeliğe 250ye 75 tl indirim var . Ordan aldim ben baya tüm yaz için tamamladim çark oluyo vs. Ama hersey çok pahali …
baloglusss MucizeKalbim hayır dolap uygulamasında satıcı var 2 tane takip ettiğim. Arama yaparken yeni&etiketli yazarsanız ona göre ürünler çıkıyor
baloglusss durumelegimm esraglrglr bu adı yazın bir de selmalina aratın bulacaksınız butik dediğime bakmayın şahsi satıcı 😊