Tazeanne06- qunesinannesi0335 bi kere oldu ince sızıntı şeklinde kan hametan sürmüştüm bidaha da görmedim şükür ki😩
Melesss qunesinannesi0335 biz🤦🏼♀️ 3 tane krem verdi karıştırıp sürüyorum bir de kendimce kantaron yağı sürüyorum. 2 hafta sonra kontrole gidicez
Asinaninannesi qunesinannesi0335 2. Aydan beri var 9 aylık hala var ama kakasında falan sıkıntı yok artık çok şükür. En iyi gelen şey sıcak su. Çocuk cerrahı günde en az 3 kere 10ar dakika ılıktan bi tık daha sıcak suya koy beline kadar dedi. Ve o çok rahatlattı
Nurselihiranur qunesinannesi0335 ayyyy başlığı gördüğüm an içim ürperdi 2 ay çektik o meretten en son burda biri zeytinyağı sık dedi poposuna bebek şırıngazıyla 2. Sayıya kadar allah ondan razı olsun ölelikle geçti
Melesss Gzlky evet geçti canım çok şükür sürekli kremleri sürdüm. Kabız yapmayacak şeyler yedirdim. Şükür 2 haftaya geçti ama ben ekstra progtolog krem aldım rektal krem direk. 2 defa da onu sürdüm o hızlandırmış olabilir
Burcusimaaaayy Gzlky ben kremler onlar bunlar kullandım hiç sonuç alamadım. Yapma ilaç yapan eczane varsa etrafinizda yapma çatlak kremi yapıyorlar onu kullandım geçti dört tane derin catlagimiz vardı.
Gzlky Burcusimaaaayy aaaa bilmiyorum ki araştırayım bir canım sağolasın çocuk korktu artık inşallah geçer