Dondurmalikahve Şimdi ramazanda kuranı kerim hatmetmeye çalışıyorum adet geciktirici kullansam bi zararı olur mu kullananlar yazabilir mi? Çünkü adet olursam 5 gün okuyamam, okuyamazsam bitmez.
Bebegim_28 Dondurmalikahve ben düğün öncesi kullandım. Düğün günü adet olucaktim yoksa bıraktıktan 1 gün sonra adet oldum
Kara3773 Dondurmalikahve ben düğünde olacaktım o yüzden almıştım düğünüm oldu balayına gittik ordada sürekli kullandım olmamak için ve hiçbir sıkıntı yaşamadım takı evimize gelince kullanmayı bıraktım ve bir kaç gün sonra oldum hiçbir zararı olmadı
Teemo07 Dondurmalikahve ben kullandım, 1 2 kez. Bir zararını görmedim. Biraktıktan sonra hemen oluyorsun.
Dondurmalikahve Bebegim_28 Adetten 2 gün önce kullanılır diyor nette doğruluğu tartışılır tabi, adetten kaç gün önce kullanmıştın.
Kara3773 Dondurmalikahve aynen olmadan önce başladım benim telefonda programım vardı ordan biliyordum ne zaman olacağımi baktım düğüne balayına denk gidiyor alıp başlamıştım hemen
Yengecanne_ Neden vücudunuzun dengesi ile oynuyorsunuz ki? adetiniz bitince fazla fazla okuyup hatmedersiniz.