Seliminanesi Kızlar yatarak emziriyorim genelde bebeğimde bu şekilde emmek istiyo bi zararı var mi acaba yatarak emzirenler bi sıkıntı yaşadınız mi ?
Suluusepken Seliminanesi yer çekimi olduğu için süt akımının en fazla olduğu pozisyon o yüzden bebekler de kolay emdikleri için seviyorlar bi sıkıntı olmaz
26082014 Seliminanesi zararlı orta kulak intihabına neden oluyor doktorm sakın emzirme öle dedi ve çok yakın bi tanıdığım böle emzirdiği için bebeğinde kulak intihabı oldu ve ameliyat oldu
Lina19 Seliminanesi bende 2aydir yatarak emiyor diğer türlü memeyi tutmuyor bir problem yaşamadık ama inşallah bişey olmaz
Seliminanesi Suluusepken teskkurler kulak iltabi yapabilir deniliyo da benimde aklıma takıldı 1 aya yakındır böyle emiyo sıkıntı olmadı hiç ama
Oaoa Seliminanesi ben de burada 8-9 aya kadar o şekilde emziren bir sıkıntı yaşamayan birçok anne gördüm canım .Kimi öyle diyor kimi böyle işte
Suluusepken Seliminanesi ger doktorun görüşü farklı oluyor. Emzirme danışmanı ve ebelere göre de bebek için süt akımının fazla olduğu en güzle pozisyon o. Meme almak istemediği vakitler ben de öyle veriyorum beş aylık kızım bir sıkıntı yaşamadık çöl şükür.
Srpp Seliminanesi bende sormustum aynı soruyu oğlumun doktoruna. Öyle bişey olmadığınu söyledi. Emzirde ister yatarak ister ayakta emzir demişti hatta :))
Seliminanesi 26082014 üzüldüm meme reddinden dolayı öyle emzirdim bi dönem ve alıştı o şekilde emmek istiyo
Seliminanesi Suluusepken buna çok sevindin çünkü yatarak daha güzel emiyo kucakta etrafa da bakmak istiyo emmek istemiyo meme reddi de yaşadık o yüzden şimdilik yatarak emziriyorum inş bi sıkıntı yaşamayız
Deletedmom115 Seliminanesi 1 yaşına kadar yatarak emzirdim ben hiç sıkıntı olmadı o yüzden emzirebilirsin