Damlasu23 Kızlar bebeğimin kakasında küçük tanecikler var birde sümüksü yapıda oluyo neden Ola bilir sizin de bebeklerinizde oldu mu
ayse_35poyraz Damlasu23 kaç aylık bzmki 3 aylık mukuslu ishal gibi yapıyor önceden pütürlü yapardı ya
Bahar8686 Damlasu23 tanecikler bizde de var. Alerji için soruyorsanız, bizim doktorumuz alerji teşhisi koymadı.
ayse_35poyraz Damlasu23 3 ay 5 günlük bizimkide canım hep düşünüp kafayı yiyorum bşymi var dye alerji falan
Bostancemel Benim oğlumunda aynı mukuslu ve içünde yağ parçası gibi tanecikli doktora gösterdim alerj belirtiai için tek başına yeterli değil dedi 2 ay bitiminde başladı 4.5 aylık hala aynı
Bostancemel Damlasu23 aynen tek anne sütü alıyo yağ tanecikleri heralde sindiremedikleri bende öle düşünüyorum
Damlasu23 ayse_35poyraz inşallah canm benimde öyle insan endişe ediyo benim ki bide kolik gaz sorunu var bide bu şeyleri görünce
Damlasu23 Bahar8686 büyük ihtimalle zaten değil olsaydı eğer alerji yüzüne de atardı sadece merak ettim herkesin bebeğin de varmış demek önemli birsey değil