Aselim123 Kızlar bebeğim 2 aylık beni emzik diye kullanıyor emziğe alıştırmak istiyorum avent soothie anne göğsüne en yakını diyorlar sizce öyle mi başka marka tavsiyeniz varsa da alırım yeterki tutsun
Minamom Aselim123 biz onu kullaniyoruz direk tuttu hiç başka bir emzik denemedim bile bence tutacaktir
Sevim43 Aselim123 bende avent soft, wee, kauçuklu Nuk kullandım yok tutmuyor ağlıyor istemiyor 🤦🏼♀️ Acaba yarar mı işe
gizemss Ben tipi çok tatliş diye direk onu almıştım övgüleri bilmeden. İyikide almışım direk tuttu. Hiç memede uyutmadım uykusu gelince memeyi çektim emzik verdim 6 aylık hala uykusu gelince meme istemez karnı toksa emzik alır uyur
Aselim123 gizemss ne güzel bende onun için tutsun istiyorum artık belim boynum ağrıyor saatlerce bırakmıyor beni
sedaomur26 Berfe Sevim43 avent soft denediniz mi kızlar bebeğim sadece bu emziği tuttu hazır küçükken veri hem sizin hem bebeğiniz icin çok iyi kurtarıcı gün içinde deneyin her defasında
Aselim123 Sevim43 bende soft denedim tutmadı kusacak gibi oluyor ağzına verince bunu çok övdüler inşallah tutar sizde deneyin bence
Aselim123 Berfe birde böyle bir şey var dimi 😩inşallah tutar benimki bunu da tutmasa daha da zorlamicam zaten ne yapayım