Melike_nehir Kızımın bazen nefes alırken hırıltılı bi ses çıkarıyo bir aylık daha araştırınca burun kanalları çok ince olduğu için en ufak bişeyde hırıldar yazıyo sizde de olmuşmuydu
Nilloss Melike_nehir evet benım kızımda da durum aynı . Bizde henüz 1 aylığız . Özellikle beslenmeden sonra baya hırıldıyor . Ama onun ciğerle alakası yok burunları tıkanıyor , dedıgınız gibi ufak tefek herseyden olabiliyor o .
Banunur Melike_nehir biraz önce bende post açtım bizde de hırıltı var bazen horlama gibi ağız ve boğaz kısmından geliyor 2 ayligiz daha doktora götürdüm ilk 6 ay olur dedi
Banunur Melike_nehir siz cigerde hırıltı yazmışsınız ama onu doktor mu dedi yoksa siz mi öyle düşünüyorsunuz bir aylık kontrolde doktor ciğerlerini de dinliyor
Banunur Melike_nehir bizde daha geçmedi ben yarın tekrar götürücem bazen hiç kalmıyor ama bazen yoğun oluyor sizde nasıl oluyor
Melike_nehir Banunur genelde emzirip yatırınca hırıldıyo 3-4 dakika geçiyo 2-3 kez anca oluyo bi günde
Melike_nehir Banunur ciğerinin üstüne elimi koyunca oranın hırladığı belli oluyo da ondan yazdım cuma gün kontrölümüz var da en son gittiğimizde burun kanalları dar ondan hırıldar demişti
Melike_nehir Banunur içim biraz olsa rahatladı valla sağolun ilk annelik olduğundan çok bilemiyoruz da tabiki herşeyini doktora göstermekte fayda var