Minikkizimm Bugleminannesii süt kanallarına zarar verilmiyor daha snrasında emzirebilen cok insan var diye arastirdim
Brcakts Bugleminannesii kas altı yapılırsa emziriyosunuz ama kas üstü olursa malesef emziremiyorsunuz
Minikkizimm Asd12345 valla keske mümkün olsa. Anneminkilerde cok buyuk oda keske hic olmasalar keske sana verebilsem diyor. Annem hep toparlayici takiyor. 17 yasindaki kiz kardesimde öyle. Ama bnde hic yok neden bòyle olmusum bilmiyorum 😁
Minikkizimm Bugleminannesii yok hic emziremedim hic tutamadı bebegim sagdimda hep ama hic sutum olmadı hoc dolgunlasmadı memelerim.
_Gamze_ Minikkizimm valla ben 4 yıl önce burnumu yaptırdım, o zaman meme büyütme de olacaktım, ikisinin ağrısı çok olur dayanamam diye vazgeçtim, keşke yaptırsaymışım o zaman şimdi pişmanım 😁 gönlümde hep yatıyor bi meme büyütme operasyonu..
U_bass Minikkizimm bende çok istiyorum ya böyle dolgun dolgun ele avuca geliyor ne kadar guzeeel bir his diye düşünüyorum 😂 ama fiyat malum yaptıramıyorum 🥲
Ayse2011 Minikkizimm benim arkadaş yaptırdı mis gibi oldu biraz agır atlattı ama 15/20 güne normale döndü üstüne hamile kaldı emzirdi hala taş gibi hiç sarkma yumuşama yok aşıro güzel duruyorlar 😂bende dolgun dursun diye sönen balon gibi duruyorlar diye istiyorum ama bebrk büyüsün diye bekliyorum inş cesaret ederm
Minikkizimm sevgii_123 keskeee disarida buyuk memeli gorunce diyorumki bunlara gitmiş hep benim hakkim 😁
Minikkizimm _Gamze_ bnde bi ara yine cok istemistim ozaman 10 bin pahalı gelmisti. Gecen sene sordum 18 bin dediler yine aman kalsım dedim. Bu sene artik 25 bine yaptrcam 😁