Asafeymeninannesi Sareem 🤣🤣🤦♀️ Kepçe ama değil mi ☺ Kulaklarını tutacak ve varsa ne bulursam takcam, umarım düzelir ☺️
Sareem Asafeymeninannesi karkaya yavrusu şahan görünürmüşya. Benimki o hesapmi bilmiyorum kizimin çok sırıtan bi kulak yapısı olmadığını düşünüyorum, ha tam tersiysede benimkinin nekadarsa seninkininde okadar 😂👌
Asafeymeninannesi Sareem 😂 Senin kızın kulakları benim oğlanın kulaklarından iyi yaa ☺️ Bakışı yeter 😍☺️
Asafeymeninannesi Farahzeynep Bak sen şu minnoşluk abidesinee 😍 MaşaAllah yaa 🧿 Allah bağışlasın Kız evladı bambaşka yaa ☺️❣️ Rabbim 2 meyveden de tattırmayı nasip etsin 🙏 😍
Farahzeynep Asafeymeninannesi sağolasın, hepimizin bebeklerini inşallah ❤️ İlk evladı kız istiyordum Allah nasip etti, 2. Erkek olur inşallah 💕
Asafeymeninannesi Farahzeynep Gönlünüzce olsun herşey ☺️🌼 Bizde kız olsun istedik ama Rabbim erkek evlat nasip etti ☺️ ❣️ 2.si kız olur inşaAllah 🙏
Farahzeynep Asafeymeninannesi benim eşim de erkek istiyordu ama kızımız oldu. Hepsinin yeri ayrı vallahi 🥰
Mercem Benimkide sağlam kepçe 😂 çok taktım ama işe yaramadı 6 aylık olduk artuk takmıyorum çocuk bunalıyo olursa olur napayım kendisi beğenmezse büyüyünce diktirir :)
Asafeymeninannesi Mercem 😂😂 Yaa öylede ne biliyim. Ben aşırı takık hale geldim yaa 🤦♀️ Eve geliyor -Anneee bana bugün kepçe kulak dediler, dalga geçtiler Ne denir 🤦♀️😂
Rengin Asafeymeninannesi valla bizimde durumlar aynı sol kulak çanak anten mübarek😂 bugğn öğrendim ki artık çocukların psikolojisi bozulduğu için kepçe kulak yapıştırma yaşını 5 e düşürmüşler kreşte okulda dalga geçilmesin diye. O yüzden estetik forewer 😂😂😂 allah sağlık versinde onlara varsın kulakları kepçe olsun🙏
Asafeymeninannesi Rengin İyi güldüm 😂 Bu şekilde giderse ufak çaplı bir operasyon şart haline gelebilir 🙄 Şüphesiz, Amin inşaAllah 🙏
deletedmom2200 Asafeymeninannesi bizim akrabanın oğlu öyleydi yaşına girdikten sonra büyüdükçe ve yüz tipi şekillendikçe geçti canım ya da biz alıştık öyle bilmiyorum 😄