Nesli06 Kızlar az önce pencereme karga kondu. Bunun bi anlamı vardı ama hatırlayamadım. Bilen var mı?
Sahrabalam Nesli06 uçarken yorulup solunlanmak istemiştir bazen bir karga olayım diyorum uçup uçup anamın penceresine konayım bakayım napıyor Allah’ın hayvanı bacım bir anlamı yok dümdüz karga iste
AntiSosyallKelebek Giraysmom20 Ya hayvanlara şöyle manalar yüklüyorlar ya nefret ediyorum Ya Allah’ın yarattığı varlık onlarda.
Nesli06 AntiSosyallKelebek e yeri geliyor insanlara sinsi diyoruz onuda Allah yarattı. Siz hiç birine kötü bi itham da bulunmadınız mı
Giraysmom20 AntiSosyallKelebek çok kale almıyorum böyle hurafeleri, bizim camda bütün gün geziyor anasını 😂 millet başına gelen belayı yükleyeceğim birini ararken hayvana mana buluyor 😂
Naciye07 Antalya’da bir sürü karga olurdu ,bide saldırırlar adama kovalasan falan öyle kincilerdir. Kimse ölmedi çok sukur 😂😂😂hurafe canım hurafe
AntiSosyallKelebek Nesli06 E insanlar sinsi ve kötü zaten ? Hayvanlara yakıştırabileceğin tek şey yırtıcı vahşi vs vs Buda bazı hayvanlar için. Kara kedi uğursuzdur baykuş evden ölü çıkarır bunlar çok mu güzel yakıştırmalar Allah’ın dilsiz varlıkları .
bombacimulayim Bir karganın pencerenize konması karganın uçmaktan yorulmuş olmasına veyahutta canının öyle istemiş olmasına delalet eder😀 başka anlamlar yüklemeyin psikolojinizi etkilemeyin
bencorapkadiniyim Karga karga gag dedi çık lan şu pencereye bak dedi çıktım baktım o pencereye kimsecikler yok lan dedi 😂😂…aman hepsi yaşlı ninelerin hurafeler,i.
Brokolilim Nesli06 Ahaha 🤣 şu hayvanlara verilen anlamları 2022 yılında bile ciddiye alan var mı almayın bacım hurafe eskilerin gereksiz deyimleri 😂 yaz günü hayvan susamıştır açıkmıştır yorulmuştur en iyi anlam bunlar 😂😂🥳