Egeberk Bebekler kaç aylıkken mantı yiyebilir 1 tane alt dışı var onun yanındaki de patlamış ama daha çıkmadı 7 buçuk ayligiz yiyebilir mi
blue5 Egeberk bebegim 8 aylik vermedim hic biraz küçük degil mi manti icin. Yani ona özel mi hazırladınız? tuzsuz ve tam bugday unu ile yoksa sizin yediginiz mantidan mi olacak?
Egeberk Makaron_88 internette 8 ay olarak gösteriyor 7 buçuk aylık 8 e ne kalmış ayrıca fikir soruyorum bilgim olmadığı için
Makaron_88 Makaron_88 bebeklere özel yapılan mantıysa okey ama hazır mantı o aylar için küçük ama denemk istiyorum diyorsanız bir iki verin tercih
cankuzularim Makaron_88 yer benim oglum yerdi😅 kayseri mantısı küçük olur zaten minik minik halada çok sever
Egeberk blue5 daha denemedim yada bugün vermicem sadece fikir almak istedim ona göre yaparım kendim yorumları merak ettim
Utkucan Egeberk parçalayarak verirseniz yer kayseriliyim ben annnem tuzsuz hamurdan oğluma göre hamur hazırlar mantı yumardık pişirip verince yerdi şuan bir yaşında löp löp yutuyor 😊
Utkucan Makaron_88 Tam buğday unundan tuzsuz hamuru hazırlanıyor içine minik kıyma konduğu in suda haşlanıncada pişiyor yukarda da yazdım bu şekilde hazırlar verirse sıkıntı olmaz
prenses_annesii2603 Egeberk canım çok erken mantı için bitane diş i var diyosun ben 1 yaşından sonra verdim baya dişleri vardı o zaman