DenizinAnnesiiiii Anneler merhaba en sevdigim esorgmanım domestos oldu oyle varmı boya olan kumasa bildiginiz olurmu 😦
dolunaymomsss DenizinAnnesiiiii seninki yine eşofman benim salon halisina döküldü kocaman 😂 gittim halı örtüsü aldım 😬
DenizinAnnesiiiii dolunaymomsss aaa canım seninki daha kötüymüs be benimkide kötü ama be hummeldi hem 😦
UraSsmom DenizinAnnesiiiii Şu şekil şukul yapıyolar ya öyle bişey yapabilirsiniz, en azından denemiş olursunuz 🤭
cankuzularim DenizinAnnesiiiii senin ki gene espfmanmis ben klozet seti ordum penye ipten halinin ortasına dokuldu laps diye😅😅 ip te yok sokmuyorum da o kadar emek vermistim😪
DenizinAnnesiiiii cankuzularim aaa seninki daha kötü canım netten baktm da bi metalik alkol varmıs eczanede satılıyrms ondan bakıcam o geciriyorms
Birmartannesi Birmartannesi kiz bak şimdi bi leğene suyu bide camasir suyunu koy sulandırılmış olsun ama paspaslari da hooop içine at sabaha kadar sen bile bembeyaz olursunuz,,, saka bi yana elinle bi kaç yere de dokte model olsun en azindan
DenizinAnnesiiiii 3MelekAnnesi3 yok simdi olmaz artık gecen sene bilmem kaca aldıydm hummel orjinal olanı