kubra_burak Bebeğim 2 ay 27 günlük bu aralar uyanıkken sakin duruyor ama emzirmeye yatırınca basıyor çığlığı emmek istemiyor zor sakinleştiriyorum çok acıkırsa öyle emiyor nedeni ne olabilir kızlar böyle olan var mı bebeklerinizde 😞
Lina19 kubra_burak aynı durumu yaşadım aynı zamanlarda yatarak emmekte buldum çareyi bide sakinlesene kadar bırak ağlasın kaldirmamaya çalis sen onu okşayarak sakinlestir ya gazı vardır yada sütun az veya çok geliyordur onu takip et özellikle uykudayken verince daha rahat alıyordu benimki uykudayken ver aç kalmasın eğer tutarsa
kubra_burak Kumral60 sağ göğsümü yatarak emziriyorum fakat solu yatarak ememiyor kucağıma yatırıyorum başlıyor ağlamaya emmeyince de göğsüm çok sızlıyor 😕
21idilcan kubra_burak canım bnm geçmişti yine başladı bnm üzülmem onada yansıyor. O yüzdem takmamaya çalışıyorum
kubra_burak Lina19 Çenesi titremeye başlıyor ağlaya ağlaya içim parçalanıyor canım mecburen kaldırıyorum 😣 Birde sütüm çok geliyor hep emerken boğazını alıyor öksürüyor ondan sonra da bi daha almak istemiyor artık uykudayken kıpırdayınca hemen kucağıma alıp emziriyorum canım
Menekse kubra_burak benim kızımda aynısını yapıyor çok gelince kızıp emmiyor süt pompasıyla sağ azalt ver yatarak ver ancak öyle emiyor benim ki çok kızdı mı öyle de emmiyor ama sabır yapacak bir şey yok
Gyed kubra_burak benim kizimda 2 ay 20 günlük allahım bu sorun bendede var gelip geçici olur insallah