ysr_6336 Kızlar amcam kızının iki aylık bebeği var🙃 danino yediriyor bebeğe 🤭ben dedim iki aylık bebeğe danino verilmez zararlıdır 🙄midesi daha çok küçük onun kaldıramaz yok bişey olmaz dedi 😧
Ayse01_ ysr_6336 ne daninosu 2 aylık bebeğe süt ve mama dışında hiçbişey verilmez bebeği mi öldürmek istiyor içinde ne kadar fazla şeker olduğunu bilmiyor mu ? bilmiyordur diyelim doktoruna sormak da mı aklına gelmiyor hadi onu geçtim elinde telefon ile heryer de geziyordur bir internete girsin de okusun
Momylion ysr_6336 tabiki verilmez daninoyu geç su bile verilmez 🙄 zaten bünyeleri ne ki onu nasıl hazmetsin çok yanlış yapıyorlar
ysr_6336 Ayse01_ evet aynen bende şok oldum verme dedim bişey olmaz dedi anlamadm gitti kendi bilir artık 🙄
ysr_6336 Laren bilmiyomki heralde artık karnı doysun sitemi düşünüyor ben anne sütü artı aptamil veriyorum bazen düşünüyorum diyorum mama da hiç faydalı değil ki veriyoruz ama süt yetmiyor diye veriyorum ben ama danino verilirmi hiç el kadar bebeğe çok yanlış 😑
Noname21 ysr_6336 kuzeniniz e söyleyin verdiği Danone dediği şey çürük meyveli sut tozu yogurt tozu olan bol katkı maddeli çürük tadını da bastırın diye şekere basılmış olan besin değeri olmayan bir sey
SeymaDe ysr_6336 Allah ım delircem ya bunların cocuğuna bişey olmaz biz de gözğmüzden sakınırız hergün bi şey olur
2_bebeli_bi_anne ysr_6336 5 ve 3 yaşında 2 çocuğunum var bu yaşlarına kadar hiç yemediler tadını bile bilmezler 2 aylık nedir ya paketli gıda bide.
snil ysr_6336 Gözlerim kanıyor böyle şeyler okuyunca. Buna cahillik demek az kalır el kadar bebeğin canına sağlığına kastediyor en hafif tabirle. Siz devamlı uyarın belki bir miktar akıl kırıntısı vardır da araştırmayı ya da doktoruna sormayı falan akıl eder
Yazaksami ysr_6336 Allahım sen sabır ver😫 daninosunu yemişim paketli ürün verilmemeli bir kere içinde ellibin tane koruyucular bilmem neler var. Oğlum 2 yaşına girecek daha ağzına sürmedik öyle şeyler. Bir de 2 aylık yavrum inanamıyorum insan uçan kuşun yelinden korumak isterken bunları duyunca dünya adına daha çok üzülüyorum.
AyazisMom 2 aylık olması beni soka ugratti ama bence 6 aylikda olsa verilmemeli hazır gıda sonucta cokta yararli birsey degil aman allahım yaa boyle birsey okudugum ve ogrendigim icin cok uzgunum nasıl bir cahillik
ysr_6336 AyazisMom evet canım bende çok şaşırdım bana sen de ver dedi hayır kesinlikle ben vermem midesi hiç kaldırırmı küçücük bebeğin kafayı yemiş olmalı
babyfaceee ysr_6336 Allah akıl fikir versin. Beş aylık bebeğe yoğurt tattidirken düşünüyoruz millet kafayı yemiş
Caglarass ysr_6336 Ben banyoda ağzına su kaçsa üzülüyorum rahatsız olacak midesi diye, cahilliğinde sınırı olsun artık. Danino falan versem gazdan çatlar benimki, milletin bebesi mi uslu acaba ya
Seymagil ysr_6336 bazı kadınlara annelik ehliyeti verilse, ne yedirilir ne yedirilmez sınava sokulsa keşke bu nedir ya şok oldum..
rengarenkduduv Herkes anne baba olmasın. Nasıl ki araba kullanmak için ehliyet şart bebeği dünyaya getirip büyütmek içinde bir ehliyet olmalı.