Ervammmmm Bebeğim 8 aylık ve normalde çok huzursuz durduğu yerde duramayan bir bebekk bayramda köye gidecez uçakla çok korkuyorum onu durdurabilir miyim diye siz nasıl yapıyorsunuz önerilerinize ihtiyacım var
Deross Ervammmmm bugun uçakla memlekete geldim bebeğim 8 aylık sakin bir bebek ne olur ne olmaz diye oyuncak aldım bir çanta uçağa binmeden önce uyuttum ki uyandığımda keyifli olsun sonra da oyuncaklarla oynadım kemerle oynadı derken yolculuk bitti
ttugceymenn Ervammmmm Benim de huysuz bir kızım var 2.5 aylık ve 4 aylıkken uçak yolculuğu yaptık uçağa binmeden önce uyuttum tam binerken uyandı ama yanıma sesli ve ışıklı bir oyuncak almıştım onunla biraz oyalandı etraf dikkatini çekti izledi ama iki seferde tam inerken ağladı hostesler dedi inerken basınç kulaklarını ağrıtıyor gerçi benim bile ağrıyor bebek napsın o 10 dakika boyunca biraz oyalamaya çalıştım ikinci uçuşta durmadı bende aldım kucağıma kapının oraya götürdüm orada ışık ses dikkatini çekti sustu siz şanslısınız bebeğiniz 8 aylık büyümüş illa ki sevdiği oyuncaklar vardır onları alın yanınıza sonra sevdiği atıştırmalık olabilir onlardan yapın alın ağlarsa falan da hiç paniklemeden alın kucağınıza etrafı izletin :)
Isteboylebisey Ervammmmm ben de yarın dönüş yapicam iki hafta önce ilk kez 13 aylık oğlumla uçak yolculuğu yaptım yıktı ortalığı. Millet seferber oldu sagolsunlar. Çok ağladı abur cubur verdi arkadaki yolcu öyle sakinleşti. 1 buçuk saat sürdü yol. Giderken napacam bilmiyorum
Deross Ervammmmm uçağa binmeden uyutmanız lazım sakin ama bebeklern sağı solu belli olmaz günlerde dua ettim 😄😄😄anakucağı varsa ona koyun havalarında yürüyün uyur büyük ihtimal emmez diye süt sağdıö biberona koydum emzik verdim siz bebeğinizi daha iyi tanırsınız mutlaka ilgilisini çeken bir şeyler vardır
Ervammmmm Sda16 gece uykusunda gitmeyi bende ilk düşünmüştüm ama bebeğim ortam değişince hemen uyanan bir bebek kucakta öyle uyumaz ve gecede uykusu kırılınca uyuyamazsa daha çok huzursuzlaşır diye düşünmüştüm. Uçakta bebeği uyutabileceğim bişey veriyorlar mı biliyor musunuz?
Ervammmmm Ana kucağı derken? Koskoca ana kucağını alırlar mı ki uçağa. Bide şunu sorayım havalandıktan sonra uçak içinde yürümeye izin veriyorlar mı
Sda16 Ervammmmm uçak hareket edince ayağa kalmaniza izin vermezler. Uçuş saatinden önce uyutup pusete koysaniz uyanirmi uçağa binince kucağınıza alsanız? Gideceğiniz yer çok mu uzak gece otobüs ile gitseniz ?
Ervammmmm Bide şunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar uçak kalktı diyelim ayakta durup kızımı gezdirmeme, içerde yürütmeme izin verirler mi? Bizimki sadece ayakta yürürken susuyor🤦🏻♀️