Yusa23 Çok sorular soruyorum 😥 ilk bebeğim 20 günlük olduk 3 gündür gaz problemleri başladı yediklerime dikkat ediyorum üşütmüyorum her beslenmeden sonra gazı alınıyor ama uykuya dalamıyor kasıyor kendini çok
Eylbsr Yusa23 Gaz damlası kullanıyor musunuz ? Biz nurse harveys kullanıyoruz çok memnunum hem bitkisel hem de bebeğimi baya rahatlıyor
Caglarass Yusa23 Canım bende nurse harveysi önerebilirim. Ne kadar gazı yoktur desek de malesef bitmiyo 😅 Hele erkek bebekse gaz sancıları naparsak yapalım kaçınılmaz
Yusa23 Eylbsr doktor simplex verdi ama gazı çıkıyor yine mi gazı oluyor emzirdiktem sonra ağızdan çıkıyor ağlamalara başlayınca bacaklarına kendine doğru istiyorum gazını çıkarıyor ama rahatlamıyor :(
Caglarass Yusa23 Yok canım günde 30 damla veriyorum ben sabah öğlen akşam 10ar damla. O gün gaz fazlaysa gecede veriyorum 10 daha 😂
Eylbsr Yusa23 Ben de günde 30 damla nurse veriyorum bir de Forbiome damla veriyorum probiyotik o da günde altı damla ama ona rağmen bizde de sancı oluyor tabi ki
Yusa23 Caglarass oy maşallah 😍😅 rahat uyuyorsa güzel bize simpelx günde 5 damla dedi ama yok akşam ayaktaydık hep
Caglarass Yusa23 Sab simplex bize yaramadı, aksine daha fazla ıkındı durdu hatta. Bu damlayı kullandığımdan beri baya rahatız şükür 🤗 Günde 5 damla az sanki