Dilara2107 Kızım 10 Aylık ve 4. Aydan beri ne bulursa direk ağzına götürüyo oyuncakları sürekli ağzında yerde bişey bulsun hemn bı tadına bakacak niye yapıyor bilmiyorum😕🤷
Seragrkn Dilara2107 cok normal keşif zamanı ve diş süreçleri var. Keyif alıyorlar bu durumdan. Bizlere düşen dikkat etmek ağzına farklı cisimleri götürüp tehlike yaratmasın. Ve en önemlisi elleri öptürmeyin öperlersede yıkayın. Ben hep kontroldeyim olabildiğince tabş
Angelll35 Dilara2107 ahh ahhh benim kızım da öyle çok zorlanıyorum halının üstündeki pislikleri yiyor kafayı yicem en son tokasını yuttu falan bende ne zaman bitecek diye bekliyorum
Esra_Deva Seragrkn sırf bu yüzden arabasında ıslak mendil taşıyorum 🤦♀️ pandemi var öpemiyoruz diyen ellere yapışıyor 🥴
Dilara2107 Seragrkn İşte bunu dinleyen yok canım öpmeyin daha küçük diyorum yok banamısın demiyolar hele kaynanam ellerini ağzına götüyor güya oyun oynuyo bende alıyorum emzircem diye siliyorum heryerini🤷
Seragrkn Esra_Deva herkes öyle maalesef ben uyarıyorun güzellikle artık baş edemiyorum insanların öpmesine ellerini. Alındıklarınıda düşünmüyorum. O yüzden hep gözler bebeklerimizde
Seragrkn Dilara2107 ah ah işte kıramıyorsunda. O zaman işi bitince doğru banyoya yıka. Bir şey dersede güzel dille söylersin zaten eller ağzına götürdüğü için hasta olmasın diye dikkat ediyorum dersin😬 hep çözüm üreten anaların beyni yanıyor zaten