esraasrn Oğlum emerken ısırdı ve mememin alt tarafı açıldı göğüs ucu kremi kullansamda fayda etmedi bildiğiniz iyi gelecek bişey varsa yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Mamzelle_Merve57 esraasrn benmde aynı sorunum var baş kısmının kenarı açıldı 🤧. ben de burda bekleyeyim üstte kalsın
Berilada esraasrn zeytin yağı sür üstüne buz dolabı poşeti kes köy nemli kalacağı için hemen iylesiyor
burjoosphere esraasrn garmastan pomad ve göğüs kalkani aldim kullandım 1 haftada geçti. Şimdi ne zaman isirsa hassaslassa bile uclari hemen o kremden sürerim azıcık. İns size de şifa olsun
esraasrn Mamzelle_Merve57 ben gündüzleri her emzirmeden sonra sudocrem sürüyorum gece yatarken emzirmiyorum diğer göğüsümle idare ediyorum fito krem sürüyorum emzireceğim sırada sudocremdede fitodada ılık suyla yıkıyorum emziriyorum tekrardan yapıyorum ucuna gazlı bez koyuyorum 2 aydan beri çektiğim ağrıyı geçirdi
Mamzelle_Merve57 esraasrn teşekkür ederim tavsiyeniz için deneyeceğim 💐 Pembidkurabiye ben karbonatlı suyla sildim diye yarıldı zaten. bebeğimin agzında pamukcuk cıkmıştı onu da her sefernde göğsümü temizleyeyim dedm ve yarıldı 2. sürmemde 2side aynı anda . hiç tavsiye etmiyorum karbonatlı suyu şahsen @esraasrn 😊
esraasrn Mamzelle_Merve57 valla ben dediğim gibi onları sürüyorum ve şuan acımda sızımda gitti rahatladım öneririm hem doktor tavsiyesi fito daha etkili sudocrem yarayı sertleşmesin diye biraz nemli bırakıyo
Pembidkurabiye Mamzelle_Merve57 benimkiside tam tersi herşeyi denedim ise yaramadı, her cild tipi bir değil ☺️ benim göğüs ucumu karbonatlı su toparladi