Pikapikapikacuuu babyfaceee evolvia, Sma kullandım ikisinden de memnundum hiç öyle çözünme sorunu yaşamadım. Şimdi Aptamil pregomin as kullanıyorum (alerji durumundan) onda da çözünme sorunu yaşamadım. Biberonu iyice çalkalıyorum bir sıkıntı olmuyor canım.
Derya2867 Hepsi öyle ya hatta biberon tıkıyor çocuğum zaten zor tutuyor yemiyor istahsiz ben de mecbur çatalla eziyorum
babyfaceee Derya2867 evolvia öyle değildi anne sütü gibi bı hal aliyodu cozunuyodu. Köpük te olmuyodu
Htcokur babyfaceee aptamilllll şekerli gaz yapan bir mama golden goat tavsiye ederim 3 kere çevir yeterli hemen çözünüyor
babyfaceee Sevimliayicik evolvia yaramamış kilo konusunda. Doktorumuz golden goat sma kurtarıcı dedi ama Aptamil daha iyi gibi geldi ondan aldım. Napcagimi şaşırdım
selosunannesi babyfaceee ben Aptamil kullanıyorum evet kopuruyor ama suda çözünüyor niye öyle oldu ki tarihine sağına soluna bı bakın çok mu koyuyorsunuz dicem ama birsuru kullanmissiniz canım bilemedim bende hepsini kullandım Aptamil in tadıni sevdi kilo konusunda da yarıyor
babyfaceee Pikapikapikacuuu evolvia ya devam edicem sanırım ondada kilo alımı düşük. Süt olmayınca ne zor
MelekAras Pikapikapikacuuu merhaba bebeğiniz kaç aylık ? Ne zamandır veriyorsunuz ?bzde dün başladık ama bebeğim içmek istemiyor
Duyguuuus Pikapikapikacuuu alerji için aptamilin maması varmı? Benim bebeğimde alerji olabilir doktor raporlu mama vericez dedi
Pikapikapikacuuu babyfaceee Aynen öyle sütüm olsun diye yemediğim içmediğim şey kalmadı. Yıpratıcı bir süreç gerçekten 😪
babyfaceee Neslihan1903 hayır tam ortası her türlü denedim yok aynı yine. Boşa aldım mamayida. Evolvia aldım bugün
Minibabyy babyfaceee ben mamayi suya doktukten sonra temiz kasikla karistiriyorum daha iyi cozunuyo hemde kopuklenmiyo denendi onaylandi😂🐰
Aseless babyfaceee sma optipro kullanıyorum çözünmesi gayet iyi hiç topak kalmıyor kilo alımı da harika hatta doktor kilosu önden gidiyor mamayı az ver dedi 🤭
babyfaceee secgok hippte kilo aldırmadı ben evolvia devam ya. Doktorumuzda bana kalsa evolvia dedi ama kilosu da tam sınırda bilemedim