Cgdmltr93 Menü değişikliği yaptım 🤗 yayla çorba, tavuk köfteli patates yemeği(küçük güveçlerde), meyhane pilavı, ortaya da sarma, köz patlıcan biber salatası, havuç tarator, Kıbrıs tatlısı.. Şimdi olmuş mu kızlar 🤗
AnnaKurt Cgdmltr93 Taktın yaylaya 😂😂 yayla çorbası ultra doyurucu. Diyorum sana ya sebzeli yap ya da mercimek yap
BuzluKahve Cgdmltr93 yayla corbası, pilav ve sarma. Hepsi pirinçli. Bir de tavuk köftesini herkes sevmeyebilir. Önceki menünüzü bilmiyorum ama ben misafirliğe gitsem bu menü beni mutsuz ederdi🙈
AnnaKurt Cgdmltr93 Kız ben bir tabak yayla içsem başka bir şey çekmiyor canım. Bilemiyorum tercih senin tabi
BuzluKahve theAna ah evet. Ama pirinç bulgur benim için yine çok farklı değil. Bir de iftara meyhane pilavı tuhaf değil mi ya 😂
theAna BuzluKahve doyurucu oluyor sebze yemeklerinin arasında aslında ama sarma yanına olmamış pek. Tabi herkesin töresi farklı bi şey diyemem..
cemreninnannesii Cgdmltr93 meyhane pilavı ve sarma aynı anda olmaz bence salata olarakta yeşil salata yapın mevsimi tam ne güzel nar ekşili soslu oh ve tarator yerine mantı mı yapsam demişsiniz yok artık diyorum çünkü sarma ve pilav varken mantı👎
Cgdmltr93 cemreninnannesii eeee sarmayla ne olur bacım. Pirinç pilavı sarmayla olmaz meyhane pilavı sarmayla olmaz. Eeee daha ne yapayım
Maviskizimm Cgdmltr93 eğer misafir içinde bu menü bence olmamış.yayla çorbası herkesin sevdiği bi çorba değil ,köz patlıcan biber de aynı şekilde