Msssmy Kişisel bakım, makyaj konusunda kullandığı ürünleri deneyimleyen instagramdan YouTube’dan takip ettiğiniz birileri var mı?
theAna Msssmy senelerdir edaliblog u takip ediyorum denediği ürünleri falan seviyorum onun dışında başka kimseyi takip etmiyorum makyajla aram yok zaten.
bencorapkadiniyim AnnaKurt 😂😂ahahha bu ben valla bende öyleyim bakim yapacak hâl mi kalıyor bebelerden anca yüzümüzü yikasak oturup şükür edecem 😁😁
Toprak2509 Msssmy jeuvenile ürünlerine bir bakın derim. Ayrıca 1mm lik Dermaroller alıp uygun serumu sürerseniz lekeler gidecektir. Tabi bu işlemi kışın yapmalısınız
Meraklimama Msssmy Merve Özkaynak ,Duygu Özaslan, Damla Altun Merve Aydın Damla Biliç ,Niyans in Motions
Meraklimama Msssmy bazı YouTube yayınlarında öncekilere bakarsanız kullandıkları ürünleri anlatıyorlar memnunum kaldıkları veya kalmadiklari aşkım İren aktulga da var oda çok faydalı önerileri oluyor
Msssmy nutellayiyensincap Bende baktım da beğenip beğenmediği ürünleri falan söylüyor ve çok akıcı konuşuyor teşekkür ederim 🤩