Aysemete Oğlum 5 aylık ek gıdaya başladım yedirilecek şeyleeri veriyorum seviuo çok şükür herseyi pirinç unu mama denemek istiyorum nerden alabilirim ?
Yazaksami Aysemete bence pirinç unu vermeyin. Ek gıdaya ilk başladıklarında zaten kabız oluyorlar onun yerine meyve sebze verin en azından kalorili vitaminli
bebishmom Aysemete pirinç unu vermeyin bence. Hiç sağkıklı değil. Onun yerine ruşeymli, bebek irmikli ya da yulaflı tarifler deneyin. Bebeğim 11 aylık daha hiç pirinç unu kullanmadım.
Tazeanneg Aysemete canım marketten içeriğine bakarak almıştım ben 9 aylık oldu ara ara yediği şeylere karıştırırım
Irmakprensesinannesi Aysemete pirinç ürünün hiç bir faydası yok ki verseniz vermeseniz de bir kayıp deil diyebilirim açıkçası bize doktorumuz asla vermeyin dedi mesela
Aysemete Yazaksami hmmmm veren çok var aslında kabiz hiç olmadı oğlum ek gidaya başladığımdan beri sindirimi iyi galba zaten baya su içiyo sonrasında
Aysemete bebishmom dediğinizi nerden alabilirim pirinç ununa bebe bisküvisi ve muz karistirarak denemek istedim
Irmakprensesinannesi Aysemete muzu qvakadoya katın ezin içine biraz yogurt koyun istiyorsanız kendi yaptığınız yveya organik bebek buskivisi (hipp in var mesela) 1 2 tabe koyun çok güzel yer daha faydalı sağlıklı en azından benim kızımda 8 ay 7 günlük
bebishmom Aysemete ruşeym migrosta var, yulaf bütün marketlerde var. Bebek irmiği yok sanırım ama sindirim problemi yoksa bebeğinizin normal irmik de kullanabilirsiniz.