Oglusm AnnaKurt hahah😂😂 Ya komsumun oğlu 1 ay küçük benim oğlumdan cocuğun yanında bizimki ufak kalıyor😀
Oglusm aylul0 Ya benimde eşiminde boyu cok uzun değil oda kısa olsun istemiyorum biraz da ondan öyle düşünüyorum galiba
aylul0 Oglusm babasının genini alıyor çok fark beklememek lazım, kesin ona çeker diyemem ama babasının oğlu sonuçta 😊
Ladybugs Oglusm iyide boy nerdeyse tamamen genetik ne bekliyorsunuz 1.75 olsa iyidir çocuk daha ne olsun
Dondurmalikahve Oglusm Yo gayet iyi bazı bebekler çok uzun mesela 2 yaşında 97 cm bebek uzundur yağı bayağı uzundur 😃
Dilaylaa Boyu gayet normal, boy meselesi daha sonra çocuklukta basketbol ile felan daha da destekleniyor şuan erken.
tenceretavakuskana Oglusm genetık 💁🏻♀️Cevre 💁🏻♀️Beslenme💁🏻♀️Hepsı degısık sonucta kımseyle aynı degılız cocuklarımızda degıl dogal olarak cok kısa kaldıgını dusunuyosanız ergenlık donemınde de desteklersınız sporla
Bal-Kaymak Oglusm oğlum 21 aylık boyu 88 cm. Eşim 1.96 ben 1.71im. Bence gayet normal 1 metre olacak hali yok ya 😬