ElifB08 Doktorumu değişmek istiyorum, memnun kaldığınız ve önerebileceğiniz bi hekim var mı? 🙏🏻 Birde özel muayene olmaması lazım bebeğimin özel sağlık sigortası var ekstra ücret vermek istemiyorum
Sessiz_oyuncu ElifB08 kocaelinin neresinde oturuyorsunuz ben gebzedn bi doktor önereblirim.medicalpark mehmet emre dibek
DemetF ElifB08 benim kuzenlerimin gittigi cok iyi doktor varmis kocaeli hastanesinde basiskele de bir sorarim istersen
Cigdemino ElifB08 Füsun Çelikkol Akademi Hastanesinde. Ben de uzun süre bir başka doktora gittikten sonra Füsun hanıma gitmeye başladım ve çok memnun kaldım. Wpdan her an mesajlarıma yanıt alıyorum ve çok ilgili muayene ederken de çok sevecen yaklaşıyor. Aklınızda bulunsun 💐
ElifB08 DemetF yaa çok sevinirim ilgili bi doktor arıyorum sanırım bebeğimin inek sütüne alerjisi var
ElifB08 Cigdemino iletişimi iyi bi doktor benim için artı olacak her durumda ulaşabileceğim hemen not alıyorum teşekkürler 💐
giresun ElifB08 aynı dert bende var Medical Park gebze güzel bir doktor varmış bide can emeksiz ikisinden birine gideceğim eegr dizinde memnun kaldığınız biri olursa paylaşın lütfen bende uzun zamandır arıyordum..yanlız alerjik bebeklerde alerji uzmanı ile görüşün öncelikle ben Umuttepe gidiyorum suan