Emir_mom Kızlar bebeğim 6 aylık oldu tadimlar bitmek üzere.Hafif ve sindirimi kolay çorba tarifleri istiyorum birde tariflerde görüyorum irmik yazıyor acaba normal irmik mi yoksa bebek irmigimi kullanılıyor yardımcı olursanız sevinirim.Simdiden teşekkürler 😊
Melesss Emir_mom bebek irmiğini tavsiye ederim. Bal kabağı,kabak,havuç bunları buharda haşlayıp püre haline getirin sonra zeytinyağı dökün afiyet olsun✨
cikolatahurma Emir_mom Yoğurt çorbası bize yaparken tamamen ona uygun olarak yapıyorum Acısız tarhana sebzeli olan Patates havuç balkabağı birlikte haşlayıp blenderden çekiyorum bazen içine pirinç irmik şehriye haşlayıp atıyor bu değişiyor. Semizotu çorbası yapıp verdim kaynatıp yine blenderden çektim yine pirinçte atılıp blenderden çekilebilir. Böyle dönüşümlü veriyorum
UcuBulunamayanBant Emir_mom tarhana çorbası yapabilirsiniz. Sonra kabak havuç patates bunları haşlayıp 1tatli kaşığı zeytinyağı ve 1tatli kaşığı siyez yulaf yada tam buğday ununu kavurup o şekilde çorba yapabilirsiniz aynı şekilde un yerine irmik koyabilirsiniz. Yoğurt çorbası yapabilirsiniz. Ben bebek irmiği kullanmıyorum normal irmik kullanıyorum.
Melesss Emir_mom 2-3 yaprak semizotuda koyabilirsiniz tadım yaptırdığınız sebzeleri karıştırın sevmezse eğer bir kaşığa çorbasını ucunada yoğurt alın öyle verin 😍
Melesss Emir_mom o zaman sevdiği şeylerle sevmediği şeyleri karıştırın ve ek gıda için aç olsun mutlaka yoksa yemez ben çok savaştım meğerse aç değilmiş☺️
Emir_mom cikolatahurma normal irmik mi kullanıyorsunuz bebek irmigimi peki? Deneyeceğim teşekkür ederim🤗