Nrkzy Kızlar bu beden seçme olayında hiç iyi değilim bebeğim 19 aylık 18-24 alıyorum büyük geliyor bazen küçük geliyor bir türlü anlayamadım yazlık gömlek aldım 24-36 bütün yaz giysin diye mesela daha küçük gibi duruyor kalıplarda bir hata mı var nedir
Helloo Nrkzy bence o lcwnin beden anlayışı yüzünden benim oğluma bazen 12 18 oluyor bazen 3 4 yas dar geliyor saçma sapan bedenleri var netten alıyorsan yorumlara göre almanı tavsiye ederim yoksa en güzeli görüp almak
Diva Nrkzy bende aynı olayı yaşıyorum üründen ürüne kalıpları çok değişiyor mesala bir üründe 6.9 iyi olurken bir üründen tam diğer üründen büyük dura biliyor o yüzden en iyisi bir beden büyük alıyorum en fazla bol durur dar olmasından iyidir 😊
Giraysmom20 Nrkzy Kumaşa göre kalıp farkı oluyor 😂 bazı modeller aşırı salaş bazı modeller tam kalıp, o yüzden bu açıklama kısmında yazan kalıp bölümüne bakın ona göre alın
Nrkzy Diva yalnız olmadığıma sevindim bi türlü tutturamadım bedeni sweatshirt almıştım oğluma bi giydirdim elbise gibi oldu 😂
Mrvts Nrkzy LCW da bende aynı sorunu yaşıyorum tişört aldım mesela hepsi aynı beden kimi ufacık kimi büyük ama ürün aciklamalarinda dar standart rahat kalıp vb açıklamaları oluyor bu defa onlara dikkat edip sipariş verdim inşallah tuttururum 😅
Anonim11 Nrkzy benim oğlum 12,5 aylık 82cm 11,5 kg,yazlık alışverişini yeni yaptım hepsini 24-36 ay aldım. Genelde bedenleri küçük oluyor.