Cly01 3 bucuk aylık bebeğim gazıyla birlikte kusması oluyordu çok bugün doktora götürdüm gaviscon infant verdi toz şeklinde günde 4 kez. Kullanan var mı kullanmalı mıyım bir de günde 4 kez fazla değil mi
oglunucoksevenn Cly01 doktor öyle demişken bizim ne dememizi bekliyorsun. Hayret bi şeysiniz ya. Gitmeyin o zaman doktora🤷🏻♀️
Mom59 Cly01 benim bebeğimde çok kusuyordu bizede verdi ama bizde malesef işe yaramadı belki sizde yarar mutlaka kullanın doktorunuz verdiyse
Haffuse Bi sikintisi olacagini sanmiyorum… Gebelikte de emzirmede de gaviscon kullaniyorum ben, bebislrre de guvenlidir bence… Cok gecmis olsun…benim kizim da cok kusuyor, sanirim bizde de reflu vat…
Haffuse Cly01 2 aylik, gazini ckariyorum, biraz kusuyor normal olarak o, son bikac gundur, gazini cikardigim halde, ögürüp kusuyor qmq bqyaa kusuyor agzinfan burnundan… Sadece anne sutu veriyorum…
Gmzsutlu Ben de bebeğime Gastrotuss baby ilacını kullandım reflü için, veren doktordan Allah razı olsun çocuğumun her şeyi düzene girdi ondan sonra, özellikle uyku🙂
Saadet14 Gmzsutlu Peki oncesinde gaviscon kullandiniz mi kac aylik bebeginiz bende mi alsam yildim artik ust değiştirmekten onluk agiz bezi yikamaktan 🥺🤦♀️
kokusudalin Bir sıkıntı yok 4 kez olmasında ancak biz onu kullanınca daha çok kusuyordu bırakmıştık. Reflü maması aldık o da karaciğer enzimlerini yükseltti onu da bıraktık reflü yatağında aman kussunda sağlıklı olsun yeter diyerek büyüttük.
Berna2121 Haffuse ayy Allah’ım bunlar niye kusuyor benimde kusuyor kustuktan sonra biberon almak istemiyorum mama veriyorum bende sasrdim artık elbise yetişmiyor
Cly01 Haffuse İnş geçer canım bende gazını çıkartıyorum sorun yok benimkisi kesik kusuyor mamadan 1 2 saat sonra hatta reflü ilacı verdi işte 🤷🏻♀️
Haffuse Berna2121 sormaaa yaa sormaa vallahi hem kizma hem bana elbise yetismiyor… sadece kiyafet olsa…. Yatak carsaf yorgan hali🤣 Ah minnaķım yaaa…