alisileedis Arkadaşlar zaten aşırı iştahsız bebem, ağzına aldığı yemekleri gülerek püskürüyo her yere 🤦🏼♀️ Cinnetin eşiğimdeyim hem yemiyo hem her yer batıyo. Bunu oyun sanıyo sanırım. Ha yemek de istemiyo orası da ayrı bi konu 🙄 Nasıl bu huyundan vazgeçirebilirim? 1 yaşında.
alisileedis Zebe Evet başta hayır hayır dedim hoşuna gitti şimdi sürekli yapıyo. Tepki vermesemde vereyim diye daha çok yapıyo 🙄
Zebe alisileedis daha çok yapsın yorulana kadar boşverin 😌 yüz ifadenizde hiçbir değişiklik görmeyince bir süre sonra pes der 😂 psikolog eğer yüz ifadeniz istemsiz değişiyorsa yüzünüzü çevirin görmesin demişti. Kaşlarınız dahi oynasa tepki verdiğinizi gösterir demişti
alisileedis Zebe Yaaa ben sinirleniyorum belli oluyodur 🤦🏼♀️ Ne akıllılar ya. Özellikle gözüme bakıyo yaparken.
FYY Benim kızım da aynıydı, katı gıdayı asla yemiyordu.Ağzından geri çıkarıyordu. Hiçbir şey yapmadım, tepki vermemeye çalıştım, yemek istemediğinde bıraktım, üç hafta falan sürdü. Şimdi birazcık daha iyi, hala sorunlar var ama. Eskisi kadar değil.
alisileedis FYY Katı sıvı hiç farketmiyo ne varsa püskürüyo. Nasıl sakin kalabildiniz ben çıldırıyorum ya suratıma yerlere. Evin her yeri yemek artığı. Bişeyde yemiyo aç geziyo.