Emeel Kızlar dolap uygulaması üzerinden satış yaptım. Kişi fiyatı düşürmemi istedi kabul edince fiyat daha fazla indi. Niye öyle oldu ? Uygulama 80 tl kesti
buradanbiratligecti Emeel uygulama sizden komısyon alıyor . Sattıgınız urunun yuzde bilmem kacı . Ürün yuklerken kazancın dıye gosterıyor yazdıgınız fıyata gore kendı payını alıyor . Ondan olmuştur
Deletedmom0099 Emeel evet kesinti olmuş komisyon alıyor gardropsu önermiş biri ama 200 lira üzeri olunca orada da komisyon alınıyor
Aybersa Emeel senin için gard..Stan baktım , 540 TL de kesinti ile birlikte 490 TL senin hesabına geçecek olan
cicek061 Busraslan5 hayir nie alicidan kessin alıcı kargo parası ödüyor satıcı ne kadara koyduysa onu alıyor komisyon kesmiyor
Busraslan5 cicek061 kesiyor hizmet bedeli adı altında. Niye kessin gibi bir cümle kurmanız da saçma. Komisyonu kesen yada uygulamayı yapan ben değilim hanımefendi.
cicek061 Busraslan5 ha hizmet bedeli ha kargo ücreti ıkiside aynı şey hizmet bedeli adı altında kargo ücreti ben siz sanmistim tüh yanılmışım 🤦♀️