Ebruli101 Minik_kusummm evet buda belirti ama çok çeşitleri var, çocuğunuz 18 ayının üzerindeyse çocuk psikiyatriye götürün içiniz rahat etsin 😊
Deletedmom0099 Minik_kusummm evet ama tek başına yeterli sayılmaz. ayrıca otizm değil uyaran eksikliği de olabilir. umursamaz bir bebekte olabilir. başka şüphelendiğiniz bir durum var mı?
Dondurmalikahve Minik_kusummm Eğer bi şeyle meşgul değilse olabilir çünkü 28 yaşındayım bi şeyle meşgulsem bakmam. Bu arada kaç aylık
Minik_kusummm Dondurmalikahve yok cnm normaldede bakmıyor ama aras gel aras bak falam diyince bakıyor tepki veriyor sadece aras diyince bakmıyor denilen herşeyi anlıyor verilen komutlari yerine getiriyor
tubagrlk Minik_kusummm merhaba şuan nasıl bebegınjz gelişimi aynı sorun şuan bende var isim olarak seslendiği m’de bakmıyoır hadı şunu bunı yapaşım dedıhımde hemen yapıyor
tecrubesizzz Bizde aynı durumdayız ben küçüklüğünden beri annecim filan diyorum babasının da değişik hitapları var acaba çocuk ismini mi bilmiyor diye düşünmeye başladım sizin çocuğunuzda son durum nedir