yedinmiannecim Sizce nasıl. Kulağa hoş geliyor mu Setenay isminin yanına hangi isim yakışır Öneri lütfen Ark adına soruyorum
Biricigimmm yedinmiannecim anlamı nedir bilmiyorum ben begenmedim klasık isimleri severim ornegın elıf , meryem , efsun (anlamı dınımızde guzelse koyarım) sumeyye felan tabi sizın biliceginiz iş cnm
Yarenesma yedinmiannecim ben begenemedim bu arada isimler insanlar üzerinde çok etkili ona göre isim koyulması gerekiyor🙂
salakmisincemilee yedinmiannecim üniversite de vardı setenay isminde bi kız ve hep set set setanay set setanay diye I follow rivers şarkısına uyarlayıp dalga geçiyolardı 😥😥 bence güzel bi isim değil
gocebebirbayan Biricigimmm katılıyorum. Bende anlamsız ism koymak istemiyorum araştırıyorum. Canım mina nasıl sence ? Eda, Mina , Azra dinimizde de olan isimlerdenmiş bakındım ama bilemiyorum henüz tamam şu olsun demiyoruz
Hismom yedinmiannecim valla kulağa R harfini söyleyemeyen birisi Serenay demeye çalışıyor ama diyemediği için Setenay diyor gibi geldi
Sitrea yedinmiannecim lütfen beni yanlış anlamayın ama hic güzel değil ve ileride okul hayatında vs dalgaya müsait bir isim
Mamimo yedinmiannecim setenay çerkes ismi, benim eşim çerkes o istemişti aslında ama dini bir anlamı olmadığı için vazgeçti
aslansmomm yedinmiannecim bir tanıdığımın kızının ismi, ilk duyduğumda baya garipsemiştim de sonra alıştım😂 oğlunun adıda janberk’ti hahshhhs
tineanigra aslansmomm gülerek dalga geçtiğiniz isimler bir kültürü temsil eder Türkçe değildir. Dili bilmediğiniz için garipseyebilirsiniz ama gülmek dalga geçmek hiç doğru değil.
otose_san yedinmiannecim bana telaffuz yönünden biraz kulak tırmalayıcı gibi geldi, ben koymam ama herkesin kendi tercihi
Tottikim yedinmiannecim sen ne yi begenirsen onu koy hic kimseye su isim nasil sence diye sorma herkesin fikri farkli herkes ya dalga gecer ya begenmez seni sectigin isimden sogutur benden sana bi tavsiye canisi 😊
fn2827 yedinmiannecim bu nasıl bir isimdir. Setenay olucana selenay ve belinay daha güzel.sanki suriyelilerin ismi gibi hiç hoş değil.
fn2827 Utkucan 😁😁Ne bileyim 4 tarafımız Suriyeliler le kuşatılınca direk onlar aklıma geldi.hiç duymadığım bir isim.
Utkucan yedinmiannecim setenay tek koyulmalı bence komşumuzun kızının ismiydi gayette yakışıyordu çocuğa kullanılıyordu bundan 20 yıl önce 😊
Metehann12 anlamı güzel olan her isim gerçekten güzel olmuyo kulağa hiç hoş gelmiyo ve dalga konusu olmaya da müsait bı isim