Seherrttt Hanımlar merhaba yaa benim bebeğim 3 aylık ve pamukçuk oldu siz naptınız yaşayanlar ve doktor ne verdi sanırım benimde göğsüme bulaşmış çok geci ağrıyo ve yanıyo lütfen bilenler beni bi aydınlatsın
Ebru2022 Seherrttt canım bende yaşıyorum kızım 3 aylık , doktora götürdük karbonatlı suyla temizlememizi söyledi günde 2 3 kere , aslın da mikostatin diye ilacı var ama önermedi , o ilaç karaciğerden atılıyor gerek yok ilaca sen karbonatlı su yap dedi bana
Mucizebebek01 Seherrttt Benim bebeğimde de olmuştu dr umuz fungostatin diye bi ilaç yazdı ismini yanlış hatırlamıyorsam buydu. Çok iyi gelmişti bize
Seherrttt Ebru2022 anladım teşekkür ederim pek canı çok yanıyomuş bebeğin karbonatlı suyla yapınca doğru mudur?
littlebabyy Günaydın benim bebeğim de olmuştu maalesef emzik kullanıyordum o süreçte. Karbonatlı su karışımı yapıp gazlı beze döktüm ve parmağıma doladım sert olacak sekildr dilini sildim fakat bu cok da işe yaramadı bizde doktor mikostatin isimli bir sıvı ilac verdi ayni şekilde 1 hafta kadar uyguladım pamukcuktan kurtuldum
littlebabyy Silerken sadece dil değil damağinı ve ağız ic kısmını da silmeniz ve neyle besliyorsaniz biberon veya meme onları da steril etmelisiniz
Alyehus Karbonatli su ile kazı az ağlar korkma ama mikostatin de yazabilirim demişti bize karbonat bir işe yaramadi. Dediğim ilaç bir gece de geçirdi
littlebabyy Seherrttt ilacı kullanacaksanız 1 haftadan az kullanmamalı galiba tam detayo öğrenin. Bebeğin ağzının değdiği hersey temiz olmalı ki çabuk atlatın