Rainnnn Kızlar oğlum ek gıda tadımına başladı yoğurt ve havucu güzel geçtik ama patateste fena öğürdü yarın vermesem mi napsam bilemedim
rosesbabys Rainnnn çok normalll annesi garip geliyor ilk zamanlar öğürsün önemli olan diline değsin yeter zaten alerji olup olmadıgına bakıyorsunuz. zaten ilerleyrn zamanda patates havuc kabak karıştırınca daha lezzetli olur yer
mamanveutdormir Rainnnn verin pes etmeyin öğürmesi gayet normal canım ☺️ benim kızımda her sebzeyi yedi ama yoğurtta öğürdü sevmedi 😂
Gul-42 Rainnnn bnmkı hepsınde ogurdu 😂bugun elma verdım en son yıne ogurdu ogurmesı ıyı bsy cıkarmaya clışıo yanı
emy_yucek Rainnnn 3 gün kuralını es geçmeyin patatesi neredeyse tüm bebekler ögürüyor içine kendi sütünüzü katıp seyrelte bilirsiniz yada bir çay kaşıgı zeytinyag ile seyreltebilirsiniz.
Rainnnn rosesbabys o zmn yarın vermeyim bugün alerji olmadı çok şükür zorlamayım demi çünkü herşeyi reddediyır bu sefer kalık istemezse daha zor olur
rosesbabys Rainnnn evet bende patatesi yedirememiştim hiç zorlamadım sonra karıştırınca yemişti instagram rosesbabys bakın isterseniz ek gıda tarifleri var
Rainnnn emy_yucek kendi sütümü koyunca hiç yemiyor zeytin yağı koyuyorum ama 2 gün şeklinde ilerliyordum
Gul-42 Rainnnn bn zorlamadım vallla yavas yavas verdım gun olarak takıp etmedım sadece sebze meyve yogurt peynır sırası olarak takıp ettım😀
emy_yucek Rainnnn bence riske atmayın 3 gün kuralı önemli. Alerjik bir. Reaksiyon verirse anlayamazsını. Zaten doymıycak tadı aşaması oldgu için rahat olur