Nrcnkrmn Bnyoyu dusunemeyrk ikisini kullanarak yikadm baya soludum korkyrm bsy olmurmu şuan bısyim yok allha şükür bide süte geçmismidr kizlr lütfen başına gelen varsa cvp versin
pieceoflife Nrcnkrmn ben öğrenci evinde arkadaşım kullandığı için bayılmıştım. Zehirlemişti beni. Daha ekolojik ürünler kullanmanızı tavsiye ederim. O kadar kimyasala maruz kalmak ciddi hasarlara yol açabilir.
Yldrm3105 Nrcnkrmn Ay Allah korusun dikkat edin ve kesinlikle bir daha yapmayın ben bir kere öyle bı hataya düştüm ölüyorum sandım Ve çok ciddi etkilenenleri duydum.
Lilav21 Nrcnkrmn hamileyken o hatayı yaptım hastanelik oldum 🙈 öksürük krizi tuttu,nefes alamıyordum buhar ve serum vermişlerdi.Süte geçeceğini sanmıyorum ama siz kendinizi kötü hissediyorsunuz bi hasteneye görünün
Nrcnkrmn Babasininoglu aldm temz hava su ayran ictm ins gecmemstr ya emzrsem bsy olurmu acaba çok korkyrm
Babasininoglu Nrcnkrmn kokusundan değil de teninize çok temas ettiyse geçebilir. Emzirirken saç boyatmamak gibi yani aynı mantık düşünün. Biraz sağıp dökün isterseniz
Mircet Nrcnkrmn karıştırılmaması gerektiğini biliyormuydunuz ? Bunu hep merak ediyorum da 😂 çok geçmiş olsun temiz hava alın kendinizi kötü hissederseniz hastaneye gidin direk