Merveensarelisa miraytamer eli hafifse zaten anlamıyorsun bile ama bazıları acitiyo gerçekten bide her agda yaptırırken kendimi teselli ederim doğum yaptığımi aklıma getiririm bu hicbirsey yanında derim 🤣
cankuzularim miraytamer sakin yaptırma çok fenagggggg😳😳😅😅😅😅😅 bir kere üst tqragdan deneyim dedim allahim bu nasıl bi acı ayaklarımın üstünde sektim resmen offfff yine geldi aklıma 😅😅😅 korkma kiz yine de hevesliysen yaptır 🤣🤣
29052021 miraytamer ben jiletten ağdaya dönmüş biri olarak yazıyorum,bi an önce başlamalısınız. Ağdanın tüylerinizi azaltıp, çıkma süresini uzattığını düşündüğünüz de bütün korkularınız son bulacaktır😊
cankuzularim 29052021 🤣🤣🤣🤣🤣🤣oy yazarken gulmekten öldüm zaten daha anlatmadım tam istersen anlatiyimmi🤣🤣🤣
29052021 cankuzularim kız ben yıllarca jilet kullandım 2 aydır ağdaya başladım (evde kendim asla yapamam kuaförde yaptırıyorum) müthiş rahatlık sağladı üstelik çokta acımadı(biraz kanadı🤪)
cankuzularim Merveensarelisa evet 🤣🤣 doğdugunda gozuyun onu açılıyor ya bu uyuşuyor oran mubarek sızlıyor ya git 10 kere dogururum bir kere ağda yaptırmam 🤣🤣