Yazannesi1 Neraops Biz yeni açılan Alarcha hotel gidicez ama bende hiç bilmiyorum kaç kişilik 😀🌸Pardon benim dediğim hotel geçen yıl kısmi bir şekilde açılmış bu yıl ilk defa tam açık olacakmış 😊
tostosum KbraYksl-45 merhaba biz 3 yıl önce Fethiye Kayaköy de villa kiralamıştık. Memnun kaldık tavsiye ederim. Bu sene için baktım ama fiyatlar uçmuş. Biz hem Ekim ayında hem 2 çift gitmiştik uyguna gelmişti
Bbilgilii Egehan123 ayy inşallah çünkü şu an uyumuyo ve sürekli emiyo , ek gıdaya geçmiş olursak biraz daha rahat olur hem diye düşünüyorum
Egehan123 Bbilgilii ek gıda öyl 6 ayda doyar diye düşünme ama ilk 4 ay benim oğlumda memede yapışık yaşadı hala öyle yerine koyardık ağlardı
Bbilgilii HLmom ek gıdaya başlamış olalım diye düşündüm çünkü şu an sürekli emiyo. İnşallah güzel geçer tatiliniz . Kardeşler oynar yaşları yakınsa
burcininuygari Bebekler için tatilde nasıl bi valiz hazırlayacaksınız hanımlar ? Neler olmalı mutlaka ?
Nehirgizen Nesizade hiç belli olmuyor o maalesef ama Yine de gece çıkarız yola gündüz çekilmiyor sıcakta zaten yol öneriniz için teşekkür ederim ☺️
BabyYoda Sense 24 haziranda Antalya Transatlantik otele rezervasyon yaptırdık,bebeğim 10 aylık olmuş olacak. Korkuyorum ama heyecanlıyım da 😬😬
Serpil51 Karadeniz bölgesinde havuzlu villa bilen varmı hangi şehir uygundur kapalıyım ona göre bi yer nasıl araştırsam bulurum
Bellabells Esra_Deva o para yok diyenlerle burda tatile gidecek olanlar aynı kişiler değiller bence 😊 herkesin bütçesi aynı değil. Deli paralar kazananlarda var bu ekonomik süreçte.
visneli_turtam Ben Antalya Belekte yaşadığım için tatile burdan biraz uzak biryerlere gitmek isterim valla😀zaten oteller de burda çok pahalı artık, ama 2 çocukla da zor olur herhalde biri 3 buçuk aylık şuan diğeri de 3 yaşına girecek
Bbilgilii Egehan123 yaa 4 ay mı . Herkes 3. Aydan sonra düzelecek diyordu ben de o yüzden sabrediyorum. Biraz emme araları açılırsa daha rahat giderz sanırım