turunclardan01 Bebeğim 27 aylık yatio kalkio sucuk artık kahvaltımız sucuk peynir ve zeytinden ibaret. Sorun şu devamlı sucuk yemesi zararlı olur mu? Bu arada sucuğu el yapımı yaptırıyoruz ama kendimiz deil bilmiyorm. Oğlum sucukla kafayı yemiş durumda
Elaogemnes turunclardan01 iyi pişirdiğiniz ve babaratı aşırı olmadığı taktirde sorun olacağını sanmıyorum.bende gıda müh kızım seviyor sucuk içi şeklinde yaptırıyorum ona o şekilde yediriyorum
Rainnnn turunclardan01 baharatı çok fazla olduğu için pek iyi değil aslında bağırsak florasına zarar verebilir isterseniz sucuğun üstüne sevmediği bişey sürüp verin sucuklar artık bozulmuş satılmıycakmış falan diyin
turunclardan01 deniz-95 çok güvenilir bir aile yapio sarımsaklı felan baharatı ağır deil ben denedim oomadi
deniz-95 turunclardan01 bir şekilde bağırsakla yapıyorlar onu. Benim dediğimi buzlukta tutuyorsunuz kullanınca kesiyorsunuz sucuk değil ama onun gibi görüntüsü var. Baharatlarla o dengeyi sağlayabilirsiniz.
turunclardan01 Elaogemnes Kayserili eşim yağda deil. suda pişiriyor onlar çok sert olmuyor ama pişiyor yani bilmiyorm çok düşkün oldu ya salam sosis vs hiç bilmez ama Kayseri damarı galiba hayatı sucuk mantı
Elaogemnes turunclardan01 aynısı 😂bizimkide öyle mantı sucuk suyla yağın pek bir farkı olmaz biraz yumşak yapar evet ama zeytinyağı olduğu sürece oda sıkıntı olmaz ben bazen kendi yağıyla tostta pişiriyorum mesela bağırsakda iyi yıkandığı taktirde sıkıntı çıkarmaz hatta bozulmasın diye en iyi tercih
Elisaa1 turunclardan01 Kayseri’nin neresinden eşiniz benimde eşim Kayserili kızım sucuk degil de mantı aşığı oda ☺️
deniz-95 turunclardan01 yani çocuk yiyosa elinden alamazsın tabii de. Güvenilir bir yer de yapıyorsa yedir me diyeyim😂😂 salam sucuk içindeki bir bakteri mi ne problemliymiş tam hatırlamıyorum. Hamilelikte vs o yüzden yasak mesela. Yine de doktorunuza danışın dilerseniz içiniz rahat etsin.😊
Almondeyed turunclardan01 işlenmiş ürünler her zaman sakincalidir yetişkin olark biz de yemeyi bıraktık
gocebebirbayan turunclardan01 merhaba. Çok anlamsız ama kaç yaşında sucuk yedirmeye başladınız ya da kaş aylıkken 😊 benim kızım da peynir sürmüyor ağzına. Farklı şeyler yedirmek istiyorum. Yumurtadan da tiksinmiş.
Gmze1998 turunclardan01 2 yaş takıntı yılı galiba benim kızımda salatalık delisi mevsimi olmadığı için hergun yarim yarim veriyorum ama evde kıyamet kopuyor unuttuna kadar akla karayı seçtim
Noname21 Gmze1998 salatalık istediğinde elma ve havuc ver benim kizimda oyle artik salatalık diyor elma havuc veriyorim
Noname21 turunclardan01 sucuğu neden tattirdiniz keşke vermeseydiniz. Şarküteri ürünleri genel olarak zararli malesef İlerde demansa bile sebep olduğu söyleniyor salam sucuk jambon tarzı şeyler. Umarım vazgectirebilirsiniz
Gmze1998 Noname21 aynen öyle yapıyorum fındık fıstık soslu misir almış babası onudan veriyorum unuttu baya biraz yaz meyveleri çıktı mı daha da unutur