Eloo005 Az önce ets turdan rezervasyon yaptık boşluğuma denk geldi kafam dalgındı çok eşimde sıkıştırınca bebeğimin kimlik bilgilerini ekleyemedim süre 2 dakika vardı onaylamış bulundum 2 yetişkin olarak rezervasyon oldu napacağım eşimle tartışıyoruz 🥲🥲🥲
neslicanben Eloo005 bebek için sorun etmiyorlar sabah arar bebek de olacak dersiniz zaten ek ücret almıyorlar. Gittiğiniz de bile söyleseniz oluyor
Nimetdogann Eloo005 bende bh yıl güzel bir tatil yapmak istiyorum nerden hangi otelden ayırttınız aceba ?
Eloo005 Nimetdogann Ets’turda %50 indirim vardı bitmediyse bence hemen bakın tarihi vardı Kuşadası aydın indirimli aldık
Longing Eloo005 sabah müşteri hizmetlerini ara.Hepsini hallederler .Kurumsal firma hiç sıkıntı yasamazsin.Cocuk 12yasa kadar ücretsiz.Biz yıllardır ETS ile çalışırız hiç sıkıntı yaşamadık.Bir sene otelde internet wifi sıkıntısı vardı.Extra kaç gün kaldiysak günlük 20 TL hesaplayıp hesabımıza yolladılar.Hemde kaç sene önce.
Eloo005 Longing çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için çok sağolun . Peki birşey sorucam iptal hakkı almadık . Rezervasyonu iptal etmek istesek ediyorlar mı
Longing Eloo005 extra ücret karşılığı ekleme yaparlar ücreti bu sene ne kadar bilmiyorum.iptal hakki muhakkak yaptır.Dunyanin bin birturlu hali var.
Hellobello Eloo005 bence siz yarın aradığınızda iptal sigortası ekletin, fazla bir ücret almıyorlar ama aşırı gerekli bence. Covid falan olsanız boşu boşuna tüm paranız yanar
Eloo005 Longing Exstra ücret çıktı. Ama yapmadı eşim yap dediğim halde eklemedi. 25 tlydi sanırım. Onu eklemedik diye iptal edemezmiyiz peki sabah arasak hemen