İyi geceler kızlar . Uzun olucak biraz öncelikle soyliyim hakkınızı helal edin :)
2017 de kızım dünyaya geldi sürekli ağlayan bi bebek benim ilk bebeğim herkes gaz sancısı bilmem ne tabi ben doktor doktor geziyorum hepsi gaz sağlıklı diyip gönderiyor takı bi doktor araştırana kadar böbreğin de 6 tas varmış doğuştan tabi ben bi sok o sancılı dönem 1 yaşına kadar sürdü tam kurtulduk dedik tuvalet sıkıntımız başladı git gide git gide arttı ilaçlara rağmen 20-25 gün yapmıyordu lavmanlar hastane yatışları kolonoskopiler yok sadece çocuğun bagirsaklar sis sürekli lavman yapılmasına rağmen boşalmıyor ameliyatın eşiginden dondu tabi çocuk sancıdan duvarlara kafa atıyordu gözümün önünde acı çekiyo ve ben hicbisey yapamıyorum . Tabi bu 1 yılı buldu daha sonra ilaçlarla yapmaya başladı buna şükür dedik . Daha sonra geçen sene bir kızımız daha oldu . 3 aylık ve fıskırtarak kusma oluyor nadiren reflü dediler yatak reflü maması reflü ilacı v.s düzelmedi alerji bölümüne sevk ettiler gittik ben süt alerjisi mi ney diye düşünürken doktor bu çocuğun bıngıldak kapanmış on sutur da kapalı gibi v.s konuştu nolucak peki hocam dedim açıkçası bıngıldak bu kadar mühim birsey olduğunu bilmiyordum doktor bize ne demek nolucak üçgen kafa olabilir zihinsel bedensel engelli olabilir hemen beyin cerrahi bulun daha küçük ameliyat olur dedi tabi ben sok o kapıdan çıktım hastane bahçesinde ne yaşadığımı bi ben bi allah bilir ilk o gün nefesim gitti kalbim nasıl atıyor kalp krizi geçiriyorum sanki bi şekilde toparlandım kızım icin tabi doktorlar her doktor başka bisey diyor v.s süreç başladı ilk 3 ay doktor doktor gezdik ve sürecin 2 yaşına kadar takip edileceği on kapalı yan lar da kapanırsa beyin sıkışır hemen ameliyat ozaman dediler suan takipteyiz buna da şükür diyorum diyorum ama sanırım ben tükendim artık benim bu hayattaki en acı imtihanlarım evlatlarım oldu . Beterin beteri tabiki var neler yaşayan anneler var ama 2 evladım var sanırım artık bünye patlıyor kızımın hastalığını ilk çok abartarak söyleyen doktor u Allah’a havale ettim ne olursa olsun bi anneye bu şekilde konusulmamali çok ağladım ağladık eşimle eşim sirkelenip kalkmamız gerekiyor hicbiseyi olmasın yürümesin ben yürütürüm görmesin ben onunla olurum nefesi olurum her saniye onun olurum ama rabbim bizi ayırmasın diye ettiği duayı hiç unutmam . Neyse uzun lafın kısası o nabzı yükselmesi nefes alamama gibi şeyler kızımın kontrol zamanları arada oluyordu ama su 2 aydir çok sıklaşmaya başladı . Psikiyatriye gidicem bence panik atak gibi ama merak ettiğim şey panik atak hastası olan var mi aranızda ? İlaç kullanan faydasını gören ? Yada ilaç bagimlilik yapıyor mu ? Bende hiç kullanmak istemiyorum ama artık beynime bile hüküm veremiyorum çok yoruldum