Aslialperen06 Kızlar 20 aylık Bi oglum var çok güzel yiyen çoçugum hiç birşey yemiyor yediremiyorum iştah açıcı şurup vermeyi düşünüyorum önerileriniz neler yardımcı olurmusunuz
Egeanul Aslialperen06 karadut özü sulandırıp içir. Bizede işinin ehli bi doktor önerdi. Sağolsun maşallah yemesi düzeldi🌸
Ayssss1 Aslialperen06 merhaba kizim covit oldu 1 ay boyunca hicbirsey yemedi iyilesti yone isteksizdi normalde de cok istahliudi saglikocaginda ki ebe zinco onerdi ve istahi acildi hatta 4 aydir 300 gr baska kilo almayan cocugum zinco kullandiginiz ay 1 kg almis istahi duzelene kadar 25-30 gun kullanip biraktik
Aslialperen06 Egeanul işe yararmı canım ekmek kemiriyor sadece herşeyi eliyle itiyo çok yoruldum artık
Egeanul Dilaraaaaaaa ben aktardan almadım şarküteri satan biyer var Kobak doğal satıyor markası vs yok zaten direkt şişeye koymuşlar. Tadındanda anlaşılıyor doğal olduğu işe de baya yaradı
Aslialperen06 Dilaraaaaaaa aynı bizimkide zorla yediriyotum iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum ama o öyle yemeden durunca ben vicdan azabı çekiyorum
Dilaraaaaaaa Aslialperen06 aynı şekilde ama mecbur zorla veriyoruz onların iyiliği için yoksa onlar susamaz bile
F0244 Aslialperen06 zonco bı gaz damlası bende yeni duydum yan etkisi iştah aciyomus kullanmaya başladım biraz fayda etti gibi keçi boynuzu pekmezi ni de öneririm iştahı artırıyor