Beyzaelifsevde Biz o kadar cefa çekiyoruz, bu bebeler gidip babaya benziyor, misal benimki. Kendine benzeyen var mı cidden merak ediyorum😂
Zatilokumum Beyzaelifsevde , bu bebeler gidip babaya benziyor Kesinlikle benim 2 minnoş banaya benziyor 😥😥👏🧐🌸
1kz1ogln_ Beyzaelifsevde bence anneye de babayada benziyorlar ama toplum o kadar çok aynı babası diyor ki inanmaya başlıyoruz ben kendimede babasına da benzetiyorum
Tombalakannesi 1kz1ogln_ o kadar haklısın ki iki tarafta bana benzesin çabasında sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter benim oğlum da ikimize benziyor eşimle bizi benzetirler çünkü
Halimea Beyzaelifsevde ben bana benzetiyorum kimse bana benzetmiyo oglumu durun resmini atım siz soyleyin bana🤗
Afram96 Beyzaelifsevde kizimi herkes ama herkes bana benzetiyor ve benziyorda bilin bakalim sadece kim benzetmiyor ajajjahajahah esimin ailesi.. ajajjajaja
DemetF Beyzaelifsevde ayy benim kizimda babaya benziyor oysa hep bana benzer diyodum cok emindim neden eminmisim bu kadar.ilerde belki doner diye ümit ediyorum kocamda yakisiklidir ama kiskaniyorum valla
Eski9 Beyzaelifsevde 2 si de aynı babalarının klonu 😁😁 hatta ikinci ablasının aynısı aynı bebeyi tekrar dogurmayi basardm madalya takılmalı 😁😁
Uzaybaby Beyzaelifsevde Benim oğlan aynı anası😂 bebekliğimede çok benziyor. Ama şöyle bişey var ben eşimle de benziyorum beyaz tenli ve çekik gözlüyüz oğluşumda bize benziyor ama en çok bana en çok bana😂😂🤌🏻
Balkupum2505 Beyzaelifsevde kendimi kopyala yapistir yapmisim resmen asla babaya benzemiyo sadece göz rengi ve huylari 😀
bombacimulayim Beyzaelifsevde ben ben 👋 bazı nüanslar hariç fiziksel olarak tıpatıp bana benziyor😀 zaten çok istiyordum bana benzemesini
Halimea Beyzaelifsevde Bana benziyomu Kime gostersem alakası yok diyiyolar🥺 usteki benim kucuken burnum surekli kanadıği icin babam saçlarımi keserdi…