Belisinwonderland Kızlar eşim iş için İtalya’da. kızım ya da benim için ne istersem getirecek. Türkiye’de olmayıp orada olan bir şey var mı ? Veya burada pahalı orada ucuz olan bir şey??
inciay Belisinwonderland Ah İtalya ❤️ Şuan aklıma gelmedi 🙈 Aklıma gelince yazacağım. Senelerce yaşamıştık İtalya’da. 🥲
Love_boysssss Belisinwonderland altın birim olarak ucuzdda alın ordam bacım ,burda Boz’un 😂😂 aklımda şu dönem tek bu var ,😁😂
sadeturkvatandasi Belisinwonderland peynir, şarap, spagetti, zeytinyağı, kahve, bolonez sos. Yalnız aklıma hep yemekle ilgili şeylerin gelmiş olması nasıl bir obur olduğumu açıklıyo sanırım😂 hangi şehrinde eşiniz o da önemli.
Belisinwonderland inciay bize de gitmek nasip olur inşallah 🥰 siz baya hakimsinizdir o zaman varsa öneriniz açığım 🙏🏻
Belisinwonderland Love_boysssss aa bunu hiç bilmiyordum bir sorayım bakarım. Gerçi eşim böyle şeyleri asla atlamaz ama 😅 teşekkürler 💓
Belisinwonderland Adababy telefonumun değişmesi lazım ancak burada kayıt ettirince devlet çok vergi alıyor 😞 bu nedenle vazgeçtik. Teşekkürler 💓
Limonlusu Belisinwonderland roma da bir outlet avm mağazası var orda Adidas Nike skechers ürünleri oldukça ucuzdu. Türkiye de kinin 3 de biri fiyatına denk geliyordu.
Tubasahra sadeturkvatandasi Hahahhaa bu ben 🤓🤓Ondan tontisim zaten.😑 Yiyip yiyip kilo almayanlardan olmak isterdim 😁
YeniAnneIstanbul Belisinwonderland Pesto, ozelikle kirmizi pestoyu cok severim ama yesilde cok guzel. Cikolata, italyaya ozel kurabiye vs.
cerkezkiz06 Belisinwonderland victoria secret kesinlikle💜💜 cilt bakim urunleri olabilir. Marketten yiyecekler abur cuburlar olabilirr