Yerfistigininannesi Hurremsultan7 hiç faydalı birsey değil sirf yag ama bende kucukken cok severdim ketcap mayonez ekmek arasina sıkar yerdim 🤪
Eski9 Hurremsultan7 eve almamanız lazm siz almazsanız bilmez vermek istemiyorsanız almamalısınız tek çözüm bu malesef ama mayoneze kadar çok fazla sağlıksız şey var sadece sınır koyun verecekseniz de ara sıra tuketsin.
Nurellllaaa Hurremsultan7 konudan bağımsız ama aklıma geldi çocukluk travmam çok küçüktüm kasedeki mayonezi yogurt sanıp kaşıgı daldırıp agzıma sokmuştum hala nefret ederim patatese bir damla bulaşsa yemem 😅
Turunckafam 3 yaş bebe mayonez nereden biliyo 🙈 hiç vermesen daha iyiydi tabi valla bende çok seviyorum ama almayınca aklıma gelmio yemese daha iyi onunda 🤍
Gryffindor Kendiniz yapın dicem ama çiğ yumurta ile yapılıyor sanırım o nedenle pek sağlıklı olmaz. Ben olsam boş bir mayonez kabına süzme yoğurt ve kürdan ucuyla çok çok az zerdeçal koyardım. Sevip yerse ne ala. Sevmezse de mayonezden soğumuş olur 😃
Ates_mami Hurremsultan7 5 yaşındaki oğlum da ayni. Ketçap mayonez bayılıyor. Uzun Bir süredir almıyorum eve. Soruyor gidiyor bakıyor yok. Yoğurt döküp yiyor. İçecek de aynı şekilde. Süt ve su dışında ben ne kadar sevsem de gazlı gazsız hiçbir içecek almıyorum. Şöyle söylüyorum. Bunlar evimize alabileceğimiz şeyler değil. Sadece dışarda yemek yediğimiz zaman bunları isteyebilirsin diyorum. Anlıyor da. AVM ye falan gittiğimizde ketçap mayonez yada icetea meyve suyu izin veriyorum artık. Orda sözümü tutuyorum. Benimki 5 yaşında artık biliyor anlıyor hergun evde icmesindense haftada 1 kez dışarda bunları yemesi daha doğru geliyor.