SeninAnnenBirMelektiYavrm Kızlar adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif çıktı acaba yanlış cikma ihtimali oluyor mu bunların. Benim pek adetim gecikmez de
Nurgrvn SeninAnnenBirMelektiYavrm oruç tutuyor musun onunla da alakalı bozukluk oluyor benimde gününde olurdu erken oldum mesela
Zeynepatmaca SeninAnnenBirMelektiYavrm canım eğer emziriyorsan gayet normal ben iki hafta hatta bir ay geciktiğim oluyor doktorumuz emzirme döneminde gayet normal denişti.🌸
Halimea SeninAnnenBirMelektiYavrm bende gecen ay olmadım bu ay oldum niye bilmiyorum sezeyan dogumla alakalimı teste yaptım negativ çikti 2 gun oncede regl oldum yani bu ay regl lerde dengesizlik var
SeninAnnenBirMelektiYavrm Zeynepatmaca emziriyorm ama ilk bebegimi de emzirdim hep hiç gecikme olmadı
Dondurmalikahve SeninAnnenBirMelektiYavrm 1 veya 1,5 sene normal düzensiz olması sters bile etkiler düzenli olur sanırsın ama olmaz. İlk adetim bebeğim 9 aylıkken gecikmişti
Zeynepatmaca SeninAnnenBirMelektiYavrm yani olabiliyor bu yarz durumlar eğer tereddüt de kalacaksan gidip kan vermen daha mantıklı.
Dogabebekkk SeninAnnenBirMelektiYavrm test yaptınız mı benim de gecikti bu ay çok düzenliydi ve bebeğim 17 aylık yani aşırı emzirme yok. Hala bekliyorum olmayı 😔 test yaptım benim de negatif